středa 31. ledna 2018

Odkalovač easy clean regular

Praktický odkalovací zvon pro odstranění detritu a nečistot ze dna akvária. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Odsavač kalu a nečistot ze dna akvária. Před odsáváním doporučejem odpojit z elektřiny. Multiaktivní nástroj k odstranění kalu ze dna akvária pomocí přídavné vakuové nádoby.


Přidat do oblíbenýchTisknout. Kč s DPH 46Kč bez DPH. Odsávač kalu a nečistôt z akváriového dna. Viac detailov Kúpiť Výrobca: HAGEN.


Zákazníci nejčastěji přikupují: Filtr EasyCrystal Box. Multiaktívny nástroj k odstráneniu kalu z dna akvária pomocou prídavnej vákuovej nádoby. Neviete si poradiť pri výbere vhodného krmiva alebo iného produktu? Dostupnost: skladem do hod. Vložte odkalovač do akvária, rychlým pohybem odkalovače směrem nahoru a dolu docílíte automatického čerpání vody.


Odpojte topítko a filtr z el. Osobní odběr, odešleme zítra, zdarma, podrobnosti. Bezproblémová preprava rýb vďaka. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie. Doporučená cena: 44- Kč vč. DPH Naše cena: 38- Kč vč.


DPH Cena bez DPH: 31- Kč. Napište první recenzi tohoto produktu. Kusů: Cena bez DPH: 31Kč Cena s DPH (): 37Kč. Chovatelské potřeby na Net Obchodak. Easy Clean regular odkalovací zvon.


Marina Odkalovač Easy clean regular 60cm.

Odkalovač easy clean regular
Odkalovač easy clean regular

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky