pátek 19. ledna 2018

Hager rozvodnice

U nás si vždy vyberete některou z rozvodnic ! Volta, malá rozvodnice s širokým využitím, poskytuje dostatečný prostor pro kabeláž s možností montáže na i pod. Typově zkoušené rozvodnice Hager. Ušetřete si čas použitím odzkoušených rozvodnic golf a volta, osazených modulovými přístroji. Zapuštěné rozvodnice volta, IP30. Rozvodnice pro zapuštěnou montáž do zdiva.

Pro přístroje s vestavnou hloubkou. Nástěnné rozvodnice golf, IP40. Dvířka rozvodnic lze vybavit uzamykatelným uzávěrem. V zadní stěně předlisovány otvory pro kabely.


Oceloplechové rozvodnice pro zapuštěnou montáž s vestavnou hloubkou 1mm jsou určeny pro bytovou výstavbu, veřejné budovy a podnikatelské. Malá rozvodnice pod omítku včetně svorky QuickConnect zabezpečené před dotykem prsty, nosnými lištami spotřebičů a modulovými jednotkami. Návrh správného rozvaděče je otázkou zvážení více drobných aspektů. Upevění na stěnu ve třech uzamykatelným. GD113J kliknutím zobrazíte plný náhled.

HAGER ROZVODNICE GOLF ZAPUST. Možnost vybavit dveře rozvaděče vložkovym zamkem. Dostatečny prostor pro zapojeni přistrojů i připojeni kabelů. Ve firmě Hager si lze vybrat z široké nabídky rozváděčových systémů, zahrnujících ucelený sortiment pro kompletaci rozváděčů, a to jak pro bytovou, tak i pro. Popis: Prodám různé nové rozvodnice Hager. Ušetřete čas použitím odzkoušených rozvodnic golf a volta, osazených modulovými přístroji Hager.


Kód výrobce: měsícůZáruka: na dotaz Dostupnost. Pro montáž přístrojů do A. Je orientováno na požadavky nových norem. Hager VA48CN pod omítku modulů bez dvířek A89o6LHj. COM_VIRTUEMART_SEARCH_ORDER_PRODUCT_GTIN - ↓, Název produktu. Nabízíme Vám rozvodnice a kryty ELCON moderní konstrukce, jež jsou vhodné pro průmyslové i domovní instalace. Dveře umožňují pravou nebo levou montáž.


Krytí IPpočet řad v rozvaděči: počet modulů: výška: 2mm šířka: 2mm hloubka: 9mm hloubka: mm barva: RAL. Plastové držáky pro upevnění rozvodnic VF. Držáky VZ786N pro upevnění rozvodnice. Navíc dostanete Zdarma: Ke každé rozvodnici jističe Hager 1pól A. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Technické charakteristiky počet řad v rozvaděči: počet modulů: výška: 6mm šířka: 3mm hloubka: 9mm Addsport. Hager : Nabízíme široké portfolio rozvodnic.


Rozváděčová skříň univers FW pro větší obsah přístrojové náplně Firma Hager má vedle známých rozvaděčových. Malá rozvodnice na omítku včetně svorky QuickConnect zabezpečené před dotykem prsty, nosnými lištami spotřebičů a modulovými jednotkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky