pondělí 29. ledna 2018

Větrací jednotka s rekuperací

Lokální větrací jednotky KORAVENT. Větrací jednotka pro rodinné domy umožňující univerzální montáž. Pokyny Projektování rekuperačních jednotek EHR a jejich použití v objektech s plynovými. Statická větrací jednotka s rekuperací tepla a oddělenými ventilátory, které je možno z hlediska stavebních dispozic umístit do trasy vzduchovodu. Vzduchotechnické jednotky se zpětným ziskem tepla jsou vhodné pro rodinné domy.

Těleso výměníku se dodává o délkách 3až 6mm. Hlučnost a spotřeba je nízká, účinnost vysoká. Pasivní rekuperační větrací jednotka německého výrobce alpha innotec pracuje s vysoce výkonným protiproudým výměníkem se zpětným získáváním tepla až. Centrální rekuperační jednotky, Větrání s rekuperací tepla, Produkty a řešení, Regulus.


ECO ROOM je inteligentní malá rekuperační jednotka k odvětrání jednotlivých místností přes obvodové zdi. Je ideálním řešením pro snadnou. Specializujeme se v oboru vzduchotechnika a rekuperace na úpravy vnitřního prostředí staveb a technologií. Nástěnné rekuperační jednotky.

Tiché a energeticky úsporné větrací jednotky s nadstandardním vybavením. Air je kompaktní lokální větrací jednotka s rekuperací tepla, která splňuje vysoké. Odpověď: Jednotku lze umístit nejlépe v technické místnosti, ale i kdekoli. Mohou být pomocí větracích jednotek s rekuperací tepla odvětrávány i bytové domy? Komfortní systém větrání s rekuperační jednotkou Zehnder ComfoAir 180.


Jednotka nijak nenarušuje ani interiér kuchyně. Nový moderní design nástěnné jednotky. Velmi nízká spotřeba energie.


Stručná charakteristika problematiky úkolu: Problémem. Zehnder nabízí rozsáhlé portfolio produktů s jejichž pomocí lze sestavit optimální, funkční systém řízeného větrání s rekuperací tepla, od větrací jednotky, přes. Instalace větrací jednotky snižuje tepelnou ztrátu objektu a požadavky na výkon tepelného čerpadla. Představujeme nové nástěnné větrací jednotky a větrací jednotky s rekuperací pro lokální větrání KORAVENT a KORASMART od společnosti KORADO, a. WAFE přínáší čerstvý vítr do světa rekuperace. Skříň je vyrobena z odolného. Vyrábíme a vyvíjíme jedinečné rekuperační jednotky s orientací na uživatele i životní prostředí.


Kompaktlüftungsgeräte mit Wärmerückgewinnung s energeticky efektivní EC-technologií a WRG zařízeními z řad SupraBox. Předpokládám, že Vám jde o lokální větrací jednotky.

Atrea, značka není podmínkou. IDEO 3Ecowatt větrací jednotka s rekuperací tepla. Plná elektronická regulace umožňuje přizpůsobení výkonu přesně požadavkům objektu. Nejlevnějším řešením je pořízení větrací jednotky s pouze pasivní rekuperací, která zajistí základní funkci – větrání. Taková jednotka se prakticky nepodílí na. Nová nástěnná větrací jednotka s rekuperací tepla LOSSNAY VL-100(E)U5-E.


Revoluční řešení do rekonstrukcí a novostaveb bez stavební. S rekuperační jednotkou tedy větráte bez. Větrací zařízení s rekuperátorem a ventilátory, které zajišťuje odvod použitého vzduchu (vzduch vydýchaný, odéry, kouř, vlhkost …) mimo objekt a jeho. V sortimentu NILAN je několik řad větracích jednotek s pasivní rekuperací na velmi vysoké úrovni propracovanosti. Náš větrací systém je bez potrubí, s vysokým zpětným ziskem tepla. Decentrální větrací systém inVENTer regeneruje až tepla. Provádíme nezávislé návrhy na umístění větracích jednotek, vyhotovujeme cenové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky