úterý 16. ledna 2018

Elektrický bojler 30 l

Hledáte 30l bojler elektricky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. MORA EOM PKT - tlakový, svislý, elektrický bojler. Možno použít pro více odběrných míst. Otočný termostat 10°C až 65°C.

Tradiční ohřívač vody MORA s konstrukčními zlepšeními a nově řešeným teploměrem. Je určen k zásobování jak jednotlivých odběrných míst tak i skupinových. W Term Aquastic AQ- elektrický bojler litrů. Ukážeme kde môžete bojler 30l najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Elektrický svislý ohřívač litrů, kW, 2V. Tatramat elektrický tlakový ohrievač vody EOV Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové. Ohřívače vody jsou v objemu od litrů do litrů. Nabízíme bohatou nabídku elektrických bojlerů značek Dražice, Gorenje.

Kalové čerpadlo, ponorné a obehové čerpadlo. Tepelné čerpadlá, klimatizácia. Svislé ELEKTRICKÉ OHŘÍVAČE VODY A BOJLERY. TATRAMAT EOV elektrický bojler litrů. Bojlery DRAŽICE ELÍZ STIEBEL ELTRON MORA a další.


Bojler objem 125l, elektronický termostat, funkce SMART HDO, elektrický, Android. EOV ohřívač vody elektrický svislý EOV, l, kW. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l.


Tesy Anticalc SLIM L elektrický bojler. Konvenčný ohrievač vody s praktickým ukazovateľom teploty prešiel modernizáciou dizajnu a svojím vzhľadom sa tak zaradil do novej generácie ohrievačov. ANDRIS LUX je elegantný a výkonný elektrický zásobníkový ohrievač vody s kompaktnými rozmermi. Vďaka nim ho môžete ľahko inštalovať nad umývadlo pre.


ANDRIS LUX ECO je mimoriadne úsporný elektrický zásobníkový ohrievač vody s prémiovým dizajnom a kompaktnými rozmermi. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tlakové bojlery jsou hodnoceny jako tlakové nádoby, jsou pod stálým tlakem vody z vodovodního řádu a musí být opatřeny vhodně dimenzovanými.


Tatramat ELOV, 30l, 2kW, vodorovný elektrický ohřívač vody. Závěsné – bojlery s objemem – 2litrů, které se hodí pro.

Stojaté provedení, kvalitní, vakuově smaltovaná nádrž, polyuretanová izolace. Ochrana proti korozi anodou. AKCE - nyní bojlery za bezkonkurenční ceny na trhu ! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Objem l : Instalace: HORNÍ. Ihneď k odoslaniu, u vás už. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Vyberte si elektrický ohrievač vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky