pátek 19. ledna 2018

Označení toalet

Muži“ a „Ženy“ - na takhle nudně popsané toalety jsme všichni zvyklí. Ovšem tato označení využívají skvělé nápady a někdy i zlomyslné vtípky! FIREMNÍ DOVOLENÁ - Vaše objednávky budou řešeny až po 9. Klasické WC, případně už je dávno pasé.


Teď letí originální značení oné místnosti, kam i královny chodí samy. Podívejte se na naší super.

Konečně, kulturnost národa se pozná především podle úrovně toalet ! Problém nastává, jak toto zařízení přišlo k označení (00). Samolepící fólie nebo plastové tabulky slouží k označení toalet, WC, přebalovacích pultů či toalet pro handikepované občany. Protože klasický panáček je nuda. Věřte tomu nebo ne, ale na světě existují i podniky. Znáte to všichni - zrovna jste někde v baru nebo divadle a potřebujete si odskočit. Hledání toalety je totiž jedna věc.


Její označení pro pány a dámy věc druhá.

Už žádné obyčejné „wc ženy“ a „wc muži“, je načase projevit fantazii a označovat toalety trochu jinak. Majitelé podniků po celém světě začali. Také se vám někdy stane, že je označení WC nesrozumitelné? My pro vás máme originálů, které vás jistě pobaví.


K těm nejvtipnějším pak většinou patří označení toalet. Ukázalo se napříkla že označení toalet v newyorských klubech z 30. Vtipné cedulky na dveře patří na každé pracoviště, kde mají rádi srandu. Blavy dokáží dobře ohlídat soukromí dam, co se toalet týče.


Začala jsem ječet, že to nemají označené a že Š. Malá humorná „dekorace“, které je zároveň velkým pomocníkem! Dveře na toaletu už budou navždy jasně označeny. Aktivisté ve Švédsku volají po zrušení označení, které rozděluje toalety na pánské a dámské.


Hájí tak zájmy sexuálních menšin. WC – z anglického water closet – toaleta – z. Mnoho zařízení má společné toalety z různých důvodů – jsou označeny jako pro. Dvěře nesou označení Ladies nebo Gents a veřejné záchody mohou být označeny nápisem Public Conveniences.


Eufemistické označení toalet.

První teorie hovoří, že označení vzniklo jak důsledek tvaru odlišného zařízení, které dámy a pánové použivají k vykonání potřeby (te tekutější:-)). Označení dveří WC Nerezové šroubovací označení dveří na toaletu, WC. Určeno k použití především v interiéru. Snadná montáž, šroubky jsou součástí balení.


Nejen toho, kdo zažil závodní restaurace s tácy a hliníkovými příbory, zaujme „ závodní jídelna“, kterou navrhl architekt Luka Křižek. Hlavní město Praha si nechá vypracovat jednotný systém značení veřejných toalet. Cílem je zlepšit cestu k nim, a zabránit tak znečišťování. Praktické samolepky na zeď od PŘÍMÉHO VÝROBCE - upozornění, domovní číslo, označení WC aj.


Vašeho bytu, kanceláře či jiných prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky