úterý 23. ledna 2018

Varic na plyn

Vařič Primus OmniFuel II je univerzální vařič na plyn, benzín, naftu, petrolej i. Pyro od outdoorové firmy Pinguin je samostatně stojící kombinovaný vařič, který. Vybírejte si Outdoorové vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Legenda pokračuje s WhisperLite Universal, prvním MSR hybridním vařičem spalujícím plyn i kapalná paliva. Vařič je vyrobený na velmi jednoduchém principu.


Vařiče Primus ze Švédska jsou synonymem kvality, spolehlivosti a především snadné obsluhy.

Ať spalujete benzin, petrolej, naftu nebo plyn, vařič nezklame. Vařič Optimus Polaris je kombinovaný vařič na plyn ( standardní závitové kartuše) a na tekutá paliva pro připojení na láhev na kapalné. Stolní plynové vařiče, kemping. Turistický kartušový vařič Campingaz s kartuší za zvýhodněnou cenu. Ventilová kartuše pro vařiče Campingaz se 240g plynu.


Hledáte dvouplotynkovy plynovy varic ? Varič jednohořákový Solo Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Plynový vařič se využívá na přípravu a vaření pokrmů. Jako zdroj energie používá zemní plyn, propan, butan, či jejich směs zvanou LPG nebo jiný hořlavý plyn. Hľadáte Campingové variče ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Je však druhá skupina trekerů, kteří vařič do přírody chtějí a potřebují a ti hledají takový. Kartuše je naplněna směsí plynu propan-butan.


Predám čisto nový a nepoužitý celoliatinový prenosný varič s Plynulou. Bezpečný samotesniaci ventil zaručuje, že Plyn nebude po odpojení unikať, čo je. Vařiče na plyn jsou velmi širokou skupinou, mají velkou variabilitu v oblasti použití, ve velikostech, výkonu, parametrech, cenách a mnoho dalšího. Při vaření na plyn nedosahují srovnatelného výkonu jako. Turistické vařiče na plyn, turistické vařiče a jejich typy - plynové vařiče, benzinové, lihové vařiče, solární a speciální vařiče pro turistiku a treking.


Vybrat na trek plynový nebo benzínový vařič ? Plynové vařiče jsou lehké, skladné a cenově dostupné pro každého. Outdoorový vařič na plyn Jetboil Flash – kompaktní vařič s piezzo zapalováním, který se dodává v sadě s litrovým ešusem, který obsahuje výměník tepla. Kempingový vařič na plyn MSR Super Fly: plynový vařič.


Je vhodný pro vaření na cestách.

Je z kolekce Fast a je light, která se soustředí na výrobu lehkého. Každý vie, že varič je v horách takmer nevyhnutná vec. Pre drvivú väčšinu tripov a expedícii po Európe odporúčame určite plyn. Vyberajte si Outdoorové variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky