pondělí 15. ledna 2018

Drazice okce 100

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. DRAŽICE OKCE 1elektrický zásobníkový ohřívač vody 100l, závěsný, svislý. Pracovní poloha - svislá (zavěšený na zdi).


Drazice okce 100

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Elektrické akumulační ohřívače určené pro. Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod. Ohřívač vody Mora EOMK 1SHSM. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody. OKCE 5 OKCE 8 OKCE 1, OKCE 12 OKCE 16 OKCE 200. Závesný elektrický ohrievač vody OKCE 1pre zvislú montáž.


Keramické teleso je v dobe ohrevu ovládané termostatom, na ktorom je možné plynulo nastaviť. MPa - vestavné topné těleso do příruby 2. Kategorie, Bojlery DZ Dražice. Popis: Nabízím použitý, ale funkční elektrický bojler zn. Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných. Objem ohrievača vody, 1l.


Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou. W svislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. Smaltovaný zásobník vody k postavení na zem s výkonným jedním výměníkem pro ohřev TUV z externího zdroje. Výrobce: DZD DRAŽICE, Záruční lhůta: měsíců. Družstevní závody Dražice - strojírna s. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Charakteristika elektrického ohřívače vody. Provedení ohřívače: závěsné, svislé. Zásobník je opatřen vnějším pláštěm z. Dražice OKCE 1závěsný svislý ohřívač doprava na dotaz dle km. Bojler ležatý 100L - OKCEV 1- DRAŽICE, Ležatý (horizontální), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou.


OKHE Smart 1standardně pracuje v pěti režimech. DZ Dražice - OKCE elektrický ohřívač vody tlakový, pro svislou montáž, se suchým topným tělesem, izolace mm, termostat s intuitivním ovládáním, - 160. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač pro zavěšení na zeď v objemech. Vodorovné rozteče kotevních šroubů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky