pondělí 18. března 2019

Bojlery kombinované ležaté

Přinášíme vám několik řad ležatých elektrických bojlerů Wterm. Vybírat můžete mezi ležatými bojlery s označením FVLK. Jedná se o zásobníkové kombinované.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Možnost výběru pravého nebo levého provedení montáže!

Ležaté kombinované bojlery, BOMA Milevsko. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové. Bojlery kombinované ležaté.


Ohřívače vody, bojlery - kombinovaný ohřev TUV - ležaté. Tatramat kombinovaný ležatý bojler LOVK 80. Kombinované bojlery ležaté (horizontálne).


Naše firma Pavel Přikryl, Zámečnictví - Výroba bojlerů v Novém Jičíně – Žilině, se specializuje na výrobu náhradních nádob kombinovaného ležatého bojleru.

Je předurčený k montáži do vodorovné polohy. Nutno dokoupit topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné tepelnou pojistkou o výkonu 1. Dražice kombinovaný bojler OKCV 1- ležatý. Nabízíme bohatou nabídku elektrických a kombinovaných bojlerů i bojlerů s tepelným.


Elektrický závěsný ležatý ohřívač vody ELOV 1s objemem 1litrů s. Prodej bojlerů a ohřívačů vody v Děčíně. V našej ponuke nájdete ponorné čerpdlá, kalové čerpadlá, samonasávacie čerpadlá na pitnú vodu aj ručné pumpy od svetových výrobcov, kvalitné domáce. ACV SMART EW 1- závěsný kombinovaný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem. TOPENÍ - OHŘEV VODY bojlery a ohřívače vody bojlery. TATRAMAT LOVK ohřívač vody kombinovaný s výměníkem ležatý.


Produktovou řadu LOVK tvoří zásobníkové nástěnné kombinované ohřívače vody ve. Horizontálne bojlery - ležaté. ANTIKOR EL, Nerezový elektrický ohřívač vody. Stojaté‚ ležaté a závěsné provedení.


ARISTON VELIS EVO INOX - skvělý výrobek šetřící drahocenné místo v koupelně a energii.

V ohřívači jsou zabudovány nerezové vnitřní nádoby. Moderní ohřívač vody s dvouplášťovým výměníkem,jehož předností je trojnásobně větší teplosměnná plocha ve srovnání s trubkovým spirálovým výměníkem. Zásobník teplé vody nepřímo ohřívaný a se ZPO. Hledáte 120l bojler lezaty?


ELÍZ EURO 120X elektrický ležatý ohřívač vody, bojler, 120l ELÍZ. Přednosti: - úsporný provoz díky. Ležatý bojler využijete tam, kde není dostatek místa. Elektrické, průtokové, kombinované, zásobníkové a další druhy bojlerů (ohřívaců vody) od. U bojlerům s výměníkem, má vodorovné ( ležaté ) projedení výhodu v tom. Ohřívač vody s dvojitým U výměníkem, horizontální, ( ležatý ), izolace žlutá polyuretanová.


Objem l, výkon kW, rozměry pr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky