čtvrtek 21. března 2019

Chladící náplně do termotašek

Vychlazené potraviny nebo nápoje vydrží až. Stačí jen zamrazit a poté vložit do termotašky nebo autochladničky. Chladící vložka do termoboxů nebo termotašek. Absolutně uzavřená náplň zaručuje 1 těsnost. Bez uzávěru, zalité v jednom kusu umělé hmoty.


Přečtěte si úplný popis Náhled tisku.

Technické parametry: Rozměry. Není vhodné pro průmyslové. Louny, cena 130Kč, od Hauer na Sbazar. Rychlé chlazení díky velké ploše. Funkce: Náplň obsahuje novou chladící kapalinu PCM, která netuhne při 0°C, ale již při 6°C. Food Safe, mytelné v myčce. Odebírejte newsletter JYSKu a nechte si doručit nové letáky, informace o soutěžích a novinkách, inspiraci a skvělé nabídky přímo do vaší mailové schránky.


Velká plážová termotaška Polar Gear oranžová. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Elegantní chladící plážové termotašky Polar Gear a chladicí náplně. Vložky stačí namrazit hodin před použitím, poté se vloží do chladící tašky nebo boxu a. Jedete na dovolenou nebo jdete na piknik? Pak s sebou určitě budete tahat i hromadu jídla, případně krémů a kosmetiky, které by měly být ve studeném. Velká chladící náplň je určena pro použití ve velkých chladících boxech. Prodám - CHLADÍCÍ NÁPLNĚ DO TRMOTAŠKY 5KS 99.


Při výrobě je kladen velký důraz na bezpečnost, a tak je polypropylenový plášť navržen. Chladicí náplně do termotašek Ezetil G27 x 2g. KANSAS skay - farba: čierna Pevné dno, vonkajšie vrecko na suchý zips, vo vnútri oddielu, vnútri vrecko na zips, zámok s kľúčom. Vyrobené v Ázii - taliansky. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových.


Box byl zaplněn po dobu ccca 30hod. Potraviny do něho byly uloženy nachlazené z ledničky. Vložky jsou vhodné do všech termotašek Fitmark. GIO STYLE chladící vložka - střední.


Vložka je vhodná do většiny termotašek Fitmark. Vnitřní stěna termotašky je omyvatelná, teplo reflektující a může přijít do kontaktu s potravinami. Doporučené chladící náplně : 2x4g. Termotaška rozměry: 25x22x25cm, materiál: Polyester 420 chladící gelová vložka, hliníková fólie.

Na dlouhé cesty autem i na pláž: Set chladících termotašek Kasaviva. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Orion domácí potřeby, zahradní. V případě zájmu v mé další aukci najdete chladící náplně. Pořiďte si do vašeho automobilu chladicí boxy a termotašky a vaše jídlo a nápoje budou po cestě jako v bavlnce - zůstanou teplé či studené bez větší námahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky