středa 27. března 2019

Teplomet plynový

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Vhodné pro vytápění pracovních prostor. Grily a příslušenství, plynové vařiče, nářadí pro instalatéry, litinové nádobí, paella. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Je připojen přímo k propan butanové.


PLYNOVÁ TOPIDLA A TEPLOMETY.

Mobilní teplomet Bright Spark BS4je vhodný pro všechny milovníky venkovních. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní topidlo - plynový hřib Meva ETNA černá s regulátorem a hadicí. Teplomet nemá žádný kabel, proto jej můžete umístit. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Nie je určený pre dlhodobé vykurovanie.


Je pripojený priamo k propán. Napojení přímo na 2kg PB láhev. Pokud hledáte malý, ale výkonný teplomet pro vytápění pracovních prostor, určitě oceníte infračervený teplomet BRI na propan-butan.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DPH 56Kč Vaše cena s DPH 6Kč.


Popis produktu Keramický hořák s bezpečnostní mříží Vestavěný ODS systém Vysoká tepelná výkonnost Třístupňové nastavení výkonu Možnost připojení k. Určeno pro dočasné vytápění místností (kde je zaručeno dostatečné větrání) např. Přečtěte si více informací. Piezo - Ne Váha - kg Rozměry (šxhxv) - 2x 1x 2mm Předpokládaná.


Venkovní tepelné záříče se řadí mezi mobilní plynová topidla. Infračervený teplomet s keramickým hořákem pro pracovní prostředí. Nastavitelný víceúčelový držák. Dostupnost: Skladem a na prodejně Rožnov. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. P- piezoelektrické zapalování.


KOMPLETNÍ SPECIFIKACE Snadno přenosný teplomet s piezozapalováním. Kartuše není součástí výrobku. Kvalitní plynové topidlo FUXTEC - teplo, když ho potřebujete. CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání.


Plynové topidlo FXGH s velkým výkonem.

K prodeji jen tepplomet, plyn propan-butan v láhvi 2kg, lze u nás také. Tento výrobek máme vystaven na naší prodejně ( Brno, Košinova ). Včetně hadice a regulátoru tlaku pro připojení na PB lahev. MEVA - plynový teplomet ARDENT 1kW. Cena bez DPH € 2Cena s DPH € 210.


MEVA – plynový teplomet ARDENT 1kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky