pátek 29. března 2019

Haas sohn novara

Novara s výměníkem svým nápaditým technickým řešením a svými. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Přirozené teplo, praskající, útulný oheň v krbu a příjemné teplo v místnosti. Užijte si luxus vlastního krbu. Moderní krbová vložka s teplovodním výměníkem (TV).

Krbová vložka Haas Sohn Novara. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 7mm. Ocelová krbová vložka s dvojitým prosklením. Palivo dřevo, ekobrikety a uhelné brikety.


Dodací lhůta: Zboží je obvykle skladem, dodání do 3. Díky velkému výběru rozměrů a tvarů. Prirodzené teplo, praskajúce, útulný oheň v krbe a príjemné teplo v miestnosti.

Užite si luxus vlastného krbu. Položka zatím nebyla hodnocena. Chci ohodnotit tuto položku. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Možnosť napojenia na externý prívod vzduchu, dvojité. Text a obrázky jsou chráněny autorským právem.


Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, Ø 180. Minimální tah komína, Pa. Její hodnota 9 je opravdu neuvěřitelná. Zárukou kvality je tradiční český výrobce. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Krb s teplovodním výměníkem.


Technické parametry Účinnost Výkon 4-2kW. Vynikající teplovodní krbová vložka s účinností spalování 9. Možnost napojení na externí přívod vzduchu, šamotové topeniště, dvojité prosklení, antireflexní. HAAS SOHN (tady mam tež přibuzného a je možnost slušné slevy), takže mě napadá vložka NOVARA která má i terciání spalování, přivod vzduchu a 180.

Moderná krbová vložka s výmenníkom spĺňa najprísnejšie štandardy účinnosti, efektívnosti a čistoty spaľovania. Predovšetkým pomocou terciárneho. Haas Sohn NOVARA s výměníkem - velká spalovací komora vyplněná šamotovými tva Haas Sohn NOVARA s výměníkem - přívod spalovacího vzduchu. Představuje nyní zbrusu novou krbovou vložku NOVARA 1 která vám nabídne unikátní. Vnútorná výstelka šamot, napojenie na. HAAS SOHN NOVARA s vymenikem najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky