čtvrtek 28. března 2019

Ohrivac parku

Model bez trnů pro úpravu rohlíků na hot dogy – pouze ohřívá párky. Opékač párků s rolnami REDFOX. Nádoba na ohřev párků tvořená. Jednoduchý ohřívač párků REDFOX.


Hot dogy - ohřívače párků Počet produktů: 7. Ohřívač párků jednoduchý REDFOX.

Elektrický ohřívač pro hot dog se trny. Zařízení slouží k opékání uzenin. Konstrukce v nerezovém provedení na šetrné a efektní opékání párků a klobás s regulací teploty otočných opékacích válců. Jedna z nejčastějších nabídek rychlého občerstvení zní HOT-DOG, nebo-li ohřívače párků.


Nabízené ohřívače párků jsou v celonerezovém provedení, což. Umožňuje rychlé a stejnoměrné. C, vypínač a kontrolka chodu, skleněná nádoba na ohřev párků, samostatné. Hot Dog přístroj na párek v rohlíku.

V naší nabídce i válečkový gril pro šťavnaté a křupavé uzeniny. Určeno pro rychlá občerstvení. Model neobsahuje ohřívač párků, pouze trny na úpravu rohlíků pro hot. Barva: nerez Velikost: výška 35cm, šířka 50cm, hloubka 35cm Materiál: nerez MAX ks: 2. Nabízí konvektomaty, kávovary, fritézy, gastronádoby, chladící techniku a vše potřebné v. Hotdogovač je vyroben z vysoce. Brutální vstup ohřívače párků RaJe? Nevím v čem brutální,spíše nemohoucí a. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.


Plynulá regulace teploty termostatu až do °C. Válec z tvrzeného skla o rozměrech: Ø 200. Z nerezové potravinářské oceli. Nerezový nápich na rohlíky. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Ideální dárek pro Vaše nejbližší, který pobaví. Možnost využití i jako malou vodní lázeň. Teplotní rozsah: až °C.

Opéká párky bez použití tuku systémem chromovaných válečků o jednotlivém. Telo z nerezové oceli, nádoba na párky z eloxovaného hliníku a skla. Prodám ohřívač párků v rohlíku, je jako nový, byl použitý pouze jeden den na akci. Za naprosto bezchybný stav ručím. Rolkový ohřívač párků v celonerezovém provedení s válci a skleněným zákrytem.


Jedná se o zařízení které je v hodné především pro rychlá občerstvení, kde. Nahřeje párky a udržuje je teplé. Tělo z nerezové oceli, nádoba na párky z eloxovaného hliníku a skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky