úterý 26. března 2019

Dakon unical dua

Technické údaje kotlů DAKON DUA C,D a DUA C,D. DUA byly vyvinuty ve spolupráci předních západoevropských firem UNICAL . DUA B - návod k isntalaci, obsluze a údržbě. DUA C, DUA D - návod k instalaci. Myslel jsem, že se jedná o pokles tlaku, protože byl tlak bar, připustil jsem. Dakon Unical Dua posts 29. Další výsledky z webu forum.


Plynové nástěnné kotle s označení DUA, byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým. DAKONU zahraniční partner firma UNICAL, který získal. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Kotel se stále zapíná a vypíná.


Použitý závěsný kotel s odtahem spalin skrz zed. Turbo kotel na ohřev radiátorů a nezávisle teplé vody s možností. Izolace boční 173x187xDAKON DUA R. Máme s uvedeným plynovým kotlem DAKON DUA 24CK následující problém. Rokycany, inzerce, prodám Prodám funkční kombinovaný kotel.


Do velikonoc možno předvést v chodu, poté bude už. Náhradní díly na kotle DUA PLUS. Výkony kotlů DAKON - 50kW. Toto video bylo nahráno z telefonu se systémem Android.


Zásobník TUV litrů DAKON Unical smaltovaný s mosaznou přírubou včetně ochranné anody,vypoušťecího ventilu a jímky pro čidlo.

Dakon unical dua

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky