čtvrtek 28. března 2019

Okcv 125

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Připraví teplou užitkovou vodu v objektech s. Nákup bez rizika: dní na vrácení. OHŘÍVAČE VODY ZÁSOBNÍKOVÉ KOMBINOVANÉ. Závěsné, vodorovné - výměník m2.

Zásobníkový ohřívač vody KOMBINOVANÝ. Kapilární regulátor (termostat) za normálních pracovních podmínek udržuje teplotu ve spotřebiči nebo jeho části, v mezích nastavených uživatelem. OKCV 1S konzolemi Zobrazit více. Bojler kombinovaný Dražice s vodorovnou pracovní polohou do prostor, kde je nedostatek místa.


W dvouplášťový výměník vodorovné umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. U kombinovaných ohrievačov je v tlakovej. DZ Dražice - OKCV ohřívač vody tlakový kombinovaný pravý, pro vodorovnou montáž, možnost napojení na externí zdroj, suché topné těleso.

Kombinovaný ležatý akumulační ohřívač o objemu 1litrů. Ohřívač může být upevněn na zdi. Pojistka proti přehřátí a zamrznutí a regulace teploty. Pracovní poloha – vodorovná. TECHNICKÉ PARAMETRE: Priemer: 5mm.


Jejich vysoká efektivita spočívá ve. Příslušenství: Pojistný ventil. Sada závěsů pro upevnění na vodorovnou konstrukci. Technické parametry ohřívačů. Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně vestavěným výměníkem.


Elektrický ohřev je namontován na přírubě. Redakcia portálu nakupnyporadca. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvojplášťovým výmeníkom tepla - ohrev z externéh. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.

Combined storage water heater 1l with horizontal operating position. Objem 1litrů, závěsný, vodorovný Detailní informace. Další produkty v kategorii. Tato nabídka od prodejce Nexoreo byla archivována dne 21. Dražice bojler OKCV je kombinovaný ohrievač vody určený na inštaláciu do ležatej polohy, preto je vhodný do priestorov s nedostatkom miesta. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


ВОДОНАГРЕВАТЕЛИ НАКОПИТЕЛЬНЫЕ. Poloha instalace: ležatý ( horizontální) Objem ohřívače vody (l): 125.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky