středa 27. března 2019

Dálkové odečty vodoměrů

Jednou z nejužitečnějších inovací v segmentu měření spotřeby vody jsou dálkové odečty vodoměrů. V čem přesně výhoda této technologie. Zakladatelé společnosti mají. Jednotliví výrobci vodoměrů s dálkovým odečtem řeší problematiku komunikace mezi vodoměrem a uživatelem různým způsobem. Na této stránce se dozvíte.

Zvýhodněná sada Sada pro dálkový odečet vašeho vodoměru. Rádce o bytových vodoměrech - jak vybírat a co porovnávat, více tady. ZNAK MADDEO služby pro SVJ. Energetický management a úspory - Stáhnout PDF verzi. Naše firma nabízí několik telemetrických stanic, které jsou určené pro sledování okamžitých i kumulovaných průtoků z připojených vodoměrů.


Dálkové odečty vodoměrů umožňují odběrateli jednoduchou kontrolu nad svou. On-line monitoring spotřeby vody zahrnující přípojky odběratelů byl a je technologicky náročnou záležitostí, proto se většina provozovatelů vodovodních sítí.

Prostřednictvím internetového přístupu má odběratel kdykoli k. Provozovatelé většinou v různé míře s dálkovými odečty experimentují. Pro spolehlivost celé problematiky dálkových odečtů vodoměrů je klíčovou operací vlastní odečet stavu vodoměru. Dálkový odečet vody a tepla chrání soukromí a naplňuje již dnes vizi. Současná nabídka dodavatelů vodoměrů obsahuje i možnost dálkového přenosu. Radiové systémy mohou být integrované přímo ve vodoměru nebo se k. Inteligentní monitoring vodovodní sítě a dálkové odečty vodoměrů.


Rovněž zákazníkovi zpřístupňují celou. Podívejte se, jak Hedensted vodárny provádí dálkový odečet jejich Kamstrup vodoměrů prostřednictvím. Mají ale požadavek na přesné a neovlivnitelné vodoměry. Druhá skupina výborů SVJ chce mít zase možnost provádět dálkové odečty bytových vodoměrů bez. Jedním z moderních přístupů, který naplňuje oba cíle, je instalace systému dálkových odečtů vodoměrů.


V současné době je tímto systémem. Právě jeho prostřednictvím je možné provádět odečty spotřeby dálkově. Instalace jednoho kusu RTN či vodoměru v bytě zabere zhruba 15.

Uchazeči o privatizaci akcií Pražských vodovodů a kanalizací, a. PVK) již zavádí nebo testují zavedení dálkového odečtu vodoměrů. Dobrý den, chceme při příští výměně vodoměrů přejít na vodoměry s dálkovým odečtem. Kdo již máte zkušenosti, můžete se o ně podělit. V naši nabídce naleznete vodoměry, o které je na trhu zájem díky svým parametrům a zároveň jsou kvalitní a cenově dostupné. Indikátory topných nákladů i měřiče spotřeby tepla, plynu a vody ( vodoměry ) s funkcí rádiové komunikace umožňují komfortnější a rychlejší. Dodáváme a montujeme vodoměry a měřiče tepla po celé ČR vlastními montážníky. Kamenice do projektu „Chytré měření v Kamenici – dálkové odečty vodoměrů “. Datová sběrnice MBus je EU standard pro dálkové odečty měřidel spotřeby vody a. Sběrnice MBus je využitelná pro odečet vodoměrů, měřičů tepla a chladu. IoT (internet věcí) a koncept „smart metering“ umožní dálkové odečty z vodoměrů, plynoměrů, elektroměrů a dalších měřičů.


Velkou výhodu technologie NB-IoT. Popis : Včetně RF modulu pro dálkovou komunikaci - pro dálkové odečty : pochůzkovým systémem. Zajímá Vás cena dalších vodoměrů ? Zpracujeme Vám nabídku na dodání vodoměrů a měřičů tepla Bmeters. V nabídce naleznete i možnost dálkových odečtů a. Umožňuje dálkový sběr dat, změny režimu práce elektroměrů, detekci.


Stále více odběratelů využívá dálkové odečty spotřeby vody, jednoduchou a bezpečnou formu kontroly nad svým vodoměrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky