úterý 26. března 2019

Tatramat 120l

Tatramat 120l

Elektrický závěsný ohřívač vody. Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické. Kombinovaný závěsný ohřívač vody s trubkovým výměníkem tepla. Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 4mm. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery. Jsou jedinečné svojí kvalitou, designem. OVK 1L je kombinovaný závěsný ohřívač vody s trubkovým výměníkem tepla.


Tatramat 120l

Použití: vhodný pro ohřev vody z externího zdroje, kotle UK, solárního systému. KOMBINOVANÝ OHRIEVAČ VODYPOPIS: Produktovú radu OVK tvoria zásobníkové nástenné kombinované ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce. Na sklade MALL – môžete mať už zajtra. TATRAMAT EOV 1ohrievač vody 120l, zásobníkový, nástenný. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Konštrukcia ohrievača vody, zásobníkový.


Objem ohrievača vody Objem ohrievača vody, 1l. Tatramat,ktoré sú spoľahlivým zdrojom teplej. Zboží je na dané provozovně. Technické parametry: Jmenovitý obje1l.


Tatramat 120l

Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tato nabídka od prodejce majjobyla archivována dne 20.


V této aukci s počáteční cenou. V sobotu vecer nám přestal hřát bojler,pan opravar který hyl u nas v patek jen prý necim zakroutil a vzal si zato 350kc a. Menovitý objem - 1(l ) Spôsob ohrevu - plynový. Zaťaženie horáka - (kW) Výkon horáka - 6. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Bojler tatramat 120l zavesny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky