čtvrtek 28. března 2019

Ventilátor 125

Nabízíme axiální domovní ventilátor tichý s ECO motorem Dalap 1LV ECO, který je určen k odsávání menší toalety, koupelny nebo kuchyně apod. Potrubní ventilátor Dalap AP 1, Ø 1mm (s vypínačem). Diagonální potrubní ventilátor VENTS TT 1mm k odsávání a výměně vzduchu do vzt potrubí s vyšší tlakovou ztrátou s velkým průtokem vzduchu při nízké. Novinka v sortimentu firmy ruck Ventilatoren GmbH. Kompaktní a výkonný ventilátor založený na úspěchu profesionálních ventilátorů ETALINE.

Spirální skříň radiálního ventilátoru je odlita ze slitiny Al, opatřena šedým epoxidovým lakem, max. Skříně ventilátorů TD-1až TD-8jsou vyrobeny z plastu, modely. Detailní popis ventilátor VENTS 1SL kuličková ložiska. Domovní axiální ventilátor Vents S je určen k odsávání vzduchu z menších bytových a nebytových.


DESIGN Moderní design a estetický vzhled. Vhodné pro instalaci na stěnu i do stropu. Všechny modely jsou vybaveny.

Ventilátor je vybavený klznými ložiskami, ktorých. Použití: Radiální ventilátor do potrubí Ruck RK je vhodný pro větrání rodinných domů, sociálních zařízení, kanceláří, restaurací nebo menších průmyslových. Výhodně lze při instalaci do. CAB 1tichý potrubní ventilátor. Motory mají tepelnou pojistku proti přetížení, vinutí má tropikalizační úpravu a izolaci třídy B. CF 10 ventilace, vzduchotechnika. Je vhodný pro instalaci na stěnu i do stropu. Axiální ventilátor Auto 1s automatickou žaluzií pro odsávání vzduchu přímo, nebo pomocí krátkého potrubí.


Plastový ventilátor VKO 1je určen pro velmi malé bytové, kancelářské, pěstební nebo pracovní prostory. Plášť ventilátoru je vyrobený z odolného ABS plastu. Klapka zpětná KO 1pro ventilátor 1SCAME kliknutím zobrazíte plný náhled. Krbový ventilátor, pozink.


Tubo 1axiální ventilátor průměr 125. Filtr pro krbový ventilátor 1mm KAM 400. Popis: Vzduchový filtr vhodný do krbového ventilátoru s průměrem 125mm KAM 400.

Používá se k filtraci teplého. S,axiální ventilátor Malý ventilátor SEZ-CZ 1S ventilátor, 1m? Specializujeme se v oboru vzduchotechnika a rekuperace na úpravy vnitřního prostředí staveb a technologií. SCA Auto1… axiální ventilátor 1mm s auto žaluzií.


Cena: 68Kč (82 Kč s DPH). Kód produktu, Popis produktu. CK100A, Potrubný radiálny kovový ventilátor CK 10 230V. CK100C, Potrubný radiálny kovový ventilátor CK 10 230V.


Teplota čerpaného média: °C. Prohlédněte si cenové nabídky na ventilátor axiální kulatý standard 1PFL VENTS,bílá od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Potrubný axiálny ventilátor VENTS TT 1S plnohodnotne spĺňajú nároky na vysoký tlak a napriek tomu majú nízku hlučnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky