pondělí 24. června 2019

Čištění klimatizace cena

KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH!


Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a. Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou. Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace !

Kontaktujte nás vyčištění a naplnění autoklimatizace ! Ceny oprav kompresorů a hadic klimatizace Vám vždy spočítáme individuálně. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat.


Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč. Dezinfekce a čištění klimatizace - zaváděcí cena 49- vč. Přijeďte na čištění klimatizace v autě do Autoservisu Radek Myslivec.


Využijte našich akčních cen na doplnění a servis autoklimatizací co. Výhodou této metody je jednoznačně cena čištění klimatizace v autě.

Pěna nebo čisticí sprej se aplikují na výparník klimatizace. Svým rozsahem a možnostmi. Ceny kabinových filtrů se pohybují dle značky vozu a výrobce filtru, obvykle od 2korun. Poté přístroj provede test těsnosti systému a následné vakuování klimatizace ( čištění ). Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč.


Ve všech případech s čištěním autoklimatizace doporučujeme vyměnit pylový filtr. Pylový neboli kabinový filtr není zahrnut v ceně za dezinfekci. Autokosmetické Centrum Třebíč provádí čištění a desinfekci klimatizací. Vám opět nabízíme pro všechny značky jednotnou cenu za vyčištění klimatizace. Nyní zaplatíte pouze 49- a. NOVĚ NABÍZÍME DEZINFEKCI KLIMATIZACE OZONEM O3.


Akční cena dezinfekce klimatizace je 28-Kč a trvá zhruba minut. Cena filtru se pohybuje od 150Kč pro variantu papírový kabinový filtr a od 35- Kč pro variantu. Doporučujeme rovněž dezinfekci interiéru ozónem za zvýhodněnou cenu 25- Kč. IŠTĚNÍ : Vyčištění klimatizace včetně výměny kabinového filtru do minut.


Plnění klimatizací, čištění klimatizací, kontrola klimatizací. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH. Slevy, akce a akční nabídky Čištění klimatizace.


Kč bez DPH, naše cena 8Kč bez DPH!

Při čištění je navíc plyn rozptylován po celém interiéru vozidla, tím dochází k odstraňování. Ceník úkonů u osobních vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky