úterý 18. června 2019

Opop h424

Konstrukce násypné šachty umožňuje také spalování. U kotlů H4, H4je sekundární vzduch pevně nastaven a nelze s ním manipulovat. OPOP_H42sc:st:100Kotlov. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení.

Trubka sekundáru vzduchu na H 424. Naše cena s DPH (): 8Kč. Opop MECHANISMUS ROŠTOVACÍ H424. Další zboží v této kategorii. Pro kotle H4, H4nutno dokoupit rošt šikmý úzký šíře 10cm. Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit. Vyhrievacia schopnosť (m ), 540.


Výška x šírka x hĺbka (mm), 8x 4x 670.

Výrobce: Teplická strojírna. Rozměr 2x 2mm Pro pokrytí celého ohniště je. Nápověda Při procházení e-shopu. Pouze nový nebo zánovní v bezvadném stavu. H 4čistící dvířka 49x25cm závlačk. Přednosti ocelových kotlů H4V Velká násypná šachta Záruka let na kotlové těleso Velmi jednoduchá obsluha a údržba Velký přikládací otvor kotle. Svojím dizajnom kotol H4umožňuje zabudovanie priamo do obytných priestorov bez narušenia estetického vzhľadu (napr. kuchyňa, kúpeľňa, chodba). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na. Kotol na drevo a uhlie H4V- je určený pre vykurovanie menších objektov, ktorých tepelné straty dosahujú maximálne kW. Konštrukcia násypnej šachty. Katilo privalumai:Pritaikyta kūrenti visų rūšių kietu kuru (malkomis, rudosiomis ir juodosiomis anglimis, briketais, koksu);Ilgas tarnavimo laikas;Paprasta.


Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.

Internetový obchod Votopl - Voda, topení, plyn. H4EKO-U, OPOP - Ocelové kotle na tuhá paliva H4EKO jsou určeny pro spalování dřeva a hnědého uhlí při ručním přikládání nebo. Zašovská 75 Valašské Meziříčí Tel. V katalogu nemáme podrobnější informace o Opop H424. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech.


H4and H4boilers and 30cm for H4and H4boilers. Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja. Zkuste to také, služba je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky