pondělí 24. června 2019

Dehtování kotle viadrus

Mám kotel viadrus U2 topím suchým smrkem,postavil jsem novou dvoustovku vyvložkovaný zaizolovaný komín (výška 950cm) a přesto kotel. Tah do komína vůbec nezavírejte, kouř Vám v kotli kondenzuje a tvoří dehet (je vlhký) a sráží se na ochlazených stěnách kotle. Dřevo je na dehtování horší nežli.


Trojcestný ventil se instaluje u kotlů na vratku,což je v podstatě. Tah komínu nezaručí že kotel nebude dehtovat,když bude narvaný plný. Dobrý den, chci se zeptat, mám problém s dehtováním tohoto kotle.

Kotel mám zapojený teprve týden. Topím v něm smrkovým dřevem, které je. Dehtování kotle je způsobeno - topením za špatného přístupu vzduchu, nízkým tahem předimenzovaným kotlem - časté. Dehet, který snižuje účinnost kotle odstraňují i kominické firmy! Kotle Viadrus jsou pověstné svou trvanlivostí,ale kotel z roku mi přijde už. HANSA ze spotřebičů na pevná paliva (krbů, kotlů ), kouřovodů a komínů. Určený k čištění a konzervaci zařízení vytápěných. U kotle dakon dor mě dehtuje v poslední komoře u odvodu spalin do komína, nikdy to nedělalo.


Kompletní informace o produktech značky Viadrus - ceny, hodnocení, recenze na.

Bohužel na tento typ kotle, kde se dá topit uhlím, kotlíkové dotace nejsou. Kde je možné objednat rošt do výše uvedeného kotle. Vyšší využití energie paliva, vyšší účinnost kotle, minimalizace úniku. Během této doby se tvoří velké množství kouře.


NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU KOTLA VIADRUS HERCULES UECO. Výsledkem bude usazování dehtu v kotli. Jiří Flassig z firmy Viadrus.


Proto bych chtěl v tomto článku popsat způsob čištění kotle, který využívám ke spalování štípaného dřeva. Jedná se o starý kotel, typ H 41. Máme kotel Viadrus, v němž topíme dřevem.


Strojní čištění dehtu, odfrézování dehtu, čištění kotlů. Prodej a montáž kotlů Vaillant, Viadrus, Protherm, sporáky Gorenje, Mora, Fagor, topidla Karma. FERMIT odstraňovač dehtu a sazí - Značka Fermit - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Pokud došlo k nasáknutí dehtu do zdiva komínu, je již nemožné dostat ho ven. Vybrat správný kotel na tuhá paliva ale pro každého nemusí být jednoduchá záležitost.


Předimenzování výkonu vede často k dehtování kotle. Tříděné hnědé uhlí z Dolů Bílina. Pred mesiacmi sme napojili kotol Viadrus uHercules, predtym sme.

Většinou je příčinou dehtování spíše nízká teplota kotle (60°C), než. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava chlazené pevné rošty - možnost samotížného provozu - výkon kotle podle počtu článků. Jak dosta, nebo vyčistit tento kotel od dehtu, ktery se usadil po celém kotlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky