čtvrtek 27. června 2019

Drazice kotle

Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Tradiční český výrobce bojlerů.


Akumulačné nádrže ‎ Servis ‎ Cenník ‎ Výber ohrievača Produkty Náhradní díly na bojlery české značky Dražice - Díly na kotle. Bojlery, se kterými budete spokojeni. Archiv Neméně důležitým předmětem činnosti je i výroba zásobníků vody s nepřímým ohřevem pro výrobce plynových kotlů.


Produkt v akci Nový produkt v naší nabídce Doporučený produkt. Zásobníky pro kombinace s kolektory, tepelnými čerpadly a kotli na biomasu dodáváme již delší dobu, ale nyní. Všechny naše kotle mohou být vybaveny hořákem s otočnou retortou, s tímto hořákem je spalování mnohem dokonalejší, úspora paliva je oproti pevné retortě. Bude prosím k tomuto kotli ve verzi s externím zásobníkem teplé vody dostatečný 80l zásobník, konkrétně tento. Aktuální katalog firem v kategorii Kotle a tepelná technika Dražice. OPOP H4V Prospekt -rozměry kotlů OPOP HECO kompletní prospekt DZD -rozměry. Elektrické ohřívače vody závěsné svislé Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů.


DRAŽICE magnesiová anoda 33x370xMs vodičem. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje. Nepřímotopný stacionární zásobníkový ohřívač vody DZD Dražice OKV 200. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava.

Drazice kotle
Drazice kotle

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky