pondělí 17. června 2019

Skleněné radiátory

Toužíte po luxusních radiátorech, které se inspirují současnými trendy? Horizontální i vertikální varianty skleněných radiátorů v mnoha barvách. Radiátory jsou vhodné do moderních interiérů, koupelen i pracovny. Hlavní výhody radiátorů Heatroll: Výrazné snížení nákladů na topení.


Nadčasový design spojení lakovaného bezpečnostního skla a kovu.

Jestliže je sklo vaším oblíbeným materiálem, zauvažujte nad skleněnými radiátory. Vypadají moderně, zpestří interiér bytu a navíc dokáží rychle a rovnoměrně. Máte vybrané filtry: skleněné, bílé. Dokážou spolehlivě vytopit každý prostor a navíc mu. Variabilní skleněné radiátory z bezpečnostního skla nabízíme v mnoha tvarech, tepelných výkonech a barevných variantách.


Hledáte neobvyklé designové. Mezi skleněné radiátory patří i vertikální radiátory Crystal a Crystal Round.

Tato otopná tělesa dodáváme s madlem, které můžete využít i na. Heatroll je velmi bezpečný z hlediska povrchové teploty, protože teplota krytů radiátoru nikdy nepřesáhne teplotu °C. Všechny skleněné části jsou vyrobeny z. Představte si, že si vyměníte radiátory. Sklenené dizajnové radiátory sú vyrobené z vysoko kvalitného, tvrdeného, kaleného a hlavne bezpečnostného skla. Môžete si vybrať radiátor, ktorý vám najviac. Dozvíte se třeba zajímavosti o historii vytápění, jak na rekonstrukci topení, postup montáže skleněného radiátoru a další konkrétní informace.


Ak áno, máte jedinečnú príležitosť ozvláštniť svoj domov o ďalší zaujímavý kúsok - sklenené radiátory, ktoré sa stanú neprehliadnuteľným. Vám poradí ako vyberať Radiátory. Koupelnový radiátor může být dominantou vaší koupelny. Dnes je možné vybírat z obrovské nabídky českých i zahraničních výrobců.


Už se nechcete dále dívat na Váš nevzhledně vypadající radiátor ? Využijte skleněný obklad s moderním designem jako kryt ke svému. Jsou vyrobeny z bezpečnostního skla a nabízeny v mnoha tvarech, tepelných. Skutečná fajnovost do moderních interiérů. Tyto radiátory už rozhodně není třeba schovávat.

Sušáky na boty (radiátorové). Jsme výhradním obchodním zastoupením francouzského výrobce skleněných sálavých elektrických radiátorů. Jeho umělecký design je jedinečný rys mezi exkluzivní radiátory místnosti.


Skleněné sálavé infra radiátory SOLARIS. ECOFLEX G - skleněné konvektory. Zajišťují příjemné klima místnosti. Zajímavým prvkem interiéru mohou být skleněné radiátory - Jak vybavit a zařídit interiér? Teplo není možné regulovat.


Informace, rady a tipy pro Vaše bydlení, stavbu a rekonstrukci. Trendy v zateplování: skleněné sálavé panely či vertikální topení. Místo radiátoru pod oknem si můžete dopřát i skleněné výplně zábradlí. Pokiaľ rekonštruujete a nechcete meniť celý vykurovací systém, sklenené kryty na radiátory sú určené práve Vám.


Sklo je výborný vodič tepla a preto sklenené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky