pondělí 17. června 2019

Dražice okc 200

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Kombinované akumulační ohřívače vody - bojlery Dražice pro zavěšení na zeď o objemu až 2l, svislé i vodorovné, pravé i levé provedení. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je. Bojler DRAŽICE OKC 2NTR stacionární zásobník teplé užitkové vody.

Vhodné pro externí zdroj tepla. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu, uvnitř kterých prochází topná spirála.


Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha. Ohrev vody zabezpečujú dva. W trubkový výměník 7msvislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Elektrický akumulační ohřívač, určený pro zavěšení na zeď, objem 200l.

Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je. Družstevní závody Dražice – strojírna s. TECHNICKÉ PARAMETRE: Priemer: 5mm. Water heater is equipped with mexchanger. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 2, 250. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 200. Sada vodičů - kabeláž do bojleru DZD Dražice OKC, Tepelná pojistka bojler. TO2 Termostat Dražice s pojistkou pro bojler Dražice, Electrolux.


OKC – válcové ohřívače vody. OKH – hranaté ohřívače vody. Ještě jednou, děkujeme za zakoupení ohřívače vody Dražice. OKC 2-3NTRR - Stacionární ohřívač s dvěma spirálovými výměníky pro ohřev TUV topnou. Dražice OKC 2NTRR nepřímotopný stacionární ohřívač vody (s bočními vývody výměníku).


Výrobce: DZD DRAŽICE, Záruční lhůta: měsíců. CHARAKTERISTIKA Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Kombinované zásobníkové ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80– 2litrů. Poslední kus tohoto ohřívače.

Model DRAŽICE OKC 2, ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, závěsný svislý (vertikální instalace), výměník 7m2. Bojler nepřímotopný stacionární s bočními vývody výměníku bez boční příruby s jedním výměníkem. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky