středa 19. června 2019

Dražice okhe smart

Dražice okhe smart

Smart technologie v ohřívačích je trendem posledních let. DZD byl jedním z prvních výrobců na trhu v Evropě a dnes představují již třetí generaci tohoto produktu. Ohřívače teplé užitkové vody (TUV) z Dražic jsou majitelům rodinných. DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. Představujeme Vám inteligentní ohřívač vody, který je ve standardu výstavby rodinných domů.


Bojler objem 125l, elektronický termostat, funkce SMART HDO, elektrický, Android 4. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. SPORA NEJMÉNĚ O DALŠÍCH. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Inteligentný ohrievač vody s možnosťou. Lebo mam taky maly problem a nechcem. OKHE 81012160- SMART.


Funkce SMART HDO přizpůsobí provoz. Pracovní poloha - svislá (zavěšený na zdi). Elektrické akumulační ohřívače určené. Je vhodný na prípravu teplej. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Družstevní závody Dražice, největší český výrobce ohřívačů vody, uvádějí na.


Dražice okhe smart

Chytrý bojler, který myslí za vás, protože zná vaše zvyklosti. Můžete jej dálkově řídit pomocí mobilu nebo tabletu. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače vody (l): 1Druh ohřevu: elektrický Indikátor teploty: ANO Příkon. Možnosti aplikace- nastavení funkce HDO- nastavení chytrých režimů Smart - časové. Velká úspora díky elektronickému termostatu.


DZ Dražice byl jedním z prvních výrobců na. Nová generace ohřívače vody o objemu 1litrů s inteligentním elektronickým termostatem, díky extra silné izolaci a inteligentní řídicí jednotce je ohřívač v. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dražice okhe smart

Olcsó és akciós OKHE125SMART összehasonlítása.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky