středa 26. června 2019

Dražice kotle

Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Produkt v akci Nový produkt v naší nabídce Doporučený produkt.


Neméně důležitým předmětem činnosti je i výroba zásobníků vody s nepřímým ohřevem pro výrobce plynových kotlů. Zásobníky pro kombinace s kolektory, tepelnými čerpadly a kotli na biomasu dodáváme již delší dobu, ale nyní. Bude prosím k tomuto kotli ve verzi s externím zásobníkem teplé vody dostatečný 80l zásobník, konkrétně tento.

Elektrické ohřívače vody závěsné svislé Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50–2litrů. Nepřímotopný stacionární zásobníkový ohřívač vody DZD Dražice OKV 200. DRAŽICE magnesiová anoda 33x370xMs vodičem. Elektrické nástěnné kotle ELK, které ve své konstrukci využívají prvky moderní technologie a. Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. Dražice kvalitní Český výrobce ohřívačů vody s dlouhou životností.


Nabízíme prodej za skvělé a odbornou montáž. Tradiční český výrobce bojlerů. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního.

Bojlery, se kterými budete spokojeni. Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Použití: bojler Dražice, kotle. Popis: náhradní díl do bojleru Dražice, topné těleso s jímkou pro termostat či pojistku.


Kotle na biomasu - s ručním přikládáním, automatické kotle. Náhradní díly do bojleru. Váš nákupní košík je prázdný! Hořáky Automatické kotle Přestavba kotlů.


Kapilární regulátor (termostat) za normálních pracovních podmínek udržuje teplotu ve spotřebiči nebo jeho části, v mezích nastavených uživatelem. Prodám kombinovaný bojler Dražice OKCV 160l vč konzole na zavěšení. Důvod prodeje - nový plynový Kotel. Všechny naše kotle mohou být vybaveny hořákem s otočnou retortou, s tímto hořákem je spalování mnohem dokonalejší, úspora paliva je oproti pevné retortě. Akumulační nádrže slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje.


Zdrojem tepla může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory. OHŘÍVAČE VODY - BOILERY Kombinovaný ohřívač TUV Dražice OKC 160. Zapojení s kotlem většinou dovoluje přímo ohřev TUV ve vnitřní nádrži na požadovanou teplotu, naopak zapojení na solární kolektory nebo tepelné čerpadlo. Dražice Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší.


JUNKERS - kvalitní německé kotle.

Kotle a prietokové ohrievače V našej ponuke máme široký výber kotlov a prietokových ohrievačov na plyn. Množstvo doplnkov pre montáž UK a kotlov. Prohlédněte si cenové nabídky na Dražice OKC 1NTR od obchodů na.


Instalace kotlů, Dražice - to je společným jmenovatelem této části našich referencí. Družstevní závody Dražice jsou nejvetším výrobcem ohrívacu vody v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky