čtvrtek 27. června 2019

Dražice okc 200 l

Dražice OKCE 2- elektrický ohřívač vody 2litrů. Hledáte 200l bojler drazice ? Více informací o elektrickém ohřívači vody OKCE. Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je. DRAŽICE OKC 2kombinovaný zásobníkový ohřívač 2kW, závěsný, svislý.

Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody s objemem 2l. Objem 2litrů a 2litrů se vyrábí ve variantě se dvěma výměníky pro připojení. Teplosměnná plocha : m 2. Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha. Kombinovaný akumulační ohřívač o objemu 2litrů určený pro zavěšení na zeď.


Popis: Bojler pro použití se solárními kolektory. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov. Dodatočný ohrev sa dá vykonať.

Zdravím, nemáte někdo doma bojler drazice okce 200litrů ? Potřeboval bych vědět minimální a maximální průměr a rozteč všech šroubů na kterých to. Hot water operating pressure MPa. Heating water operating pressure MPa. Vodorvné rozteče kotevních šroubů. Kombinované akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemu 1litrů. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech 100–2litrů se. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky.


Bojler kombinovaný svislý 200L - OKC 2- universal - DRAŽICE, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm). Svislé umístění, objem 1l, příkon kW a výška 1cm. Keramické topné těleso ovládané. U SOLu máš zvrchu jímku na teplotní čidlo které Ti bude zchlazovat teplotu nahoře.


Při použití ohřívače pro solární systém je u ohřívačů nad 2litrů k dispozici hrdlo. Obje1l Maximálny prevádzkový tlak nádoby: MPa Napätie: 2V. Myslíte, že 2l zásobník je vhodný pro 3-osoby? Prodám kombinovaný ležatý bojler na 2litrů vody, v provozu let, velmi dobrý.

Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80– 2litrů a pevně vestavěným výměníkem. Ohrievač zásobníkový kombinovaný ohrievač vody s objemom 2l, hmotnosť 1kg, menovitý tepelný výkon pri teplote vykurovacej vody 80. Vnútorná nádoba tohto ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkovýPoloha instalace: svislý (vertikální)Typ instalace: závěsný na zeďObjem ( l ): 195Min. Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Ohřívač je napojen na externí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky