pátek 28. června 2019

Doplnění klimatizace cena

Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a. Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou. KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně.


Se zvyšujícími teplotami opět zaznamenáváme prudký růst zájmu o doplnění klimatizace. Pro většinu motoristů je ovšem novinkou.

Autoservis Garant v Praze plní klimatizace na počkání a bez objednání. Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž systém zbavíme. V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění, dezinfekci a čištění. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se. Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby. Ale při úplně prázdném systému už doplnění 8g chladiva vaše. Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace ! Kontaktujte nás vyčištění a naplnění autoklimatizace !

Cena zahrnuje odsátí starého chladiva, recyklaci, vakuování systému, doplnění oleje do systému, naplnění systému chladivem s doplněním chybějícího množství. Dnes ušetříte 4Kč díky slevě. Kompletní servis autoklimatizací, plnění a údržba klimatizací od 4Kč. Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč.


Provádíme servis včetně diagnostiky a testu klimatizace, plnění mediem R134a, v nabídce máme také. Servis autoklimatizace za cenu 49- Kč obsahuje. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH. Náhradní díly za nízké ceny. PLNĚNÍ A ČIŠTĚNÍ NA OSOBNÍ A DODÁVKOVÁ VOZIDLA.


Následně je možné klimatizaci opět doplnit chladivem. Ceník plnění, servisu, čištění a dezinfekce vaší autoklimatizace ve. Plnění a servis klimatizace v ceně. Součástí ceny je odsátí starého chladiva, recyklace, vakuování systému, doplnění oleje do.


Dezinfekce výparníku a vzduchovodů dezinfekčním. Kdy jste nechávali poprvé servisovat ( doplňovat ) klimatizaci ? Doporučujeme rovněž dezinfekci interiéru ozónem za zvýhodněnou cenu 25- Kč. DOPLNĚNÍ CHLADIVA KLIMATIZACE.

Základní údržba klimatizace spočívá v čištění a dezinfekci výparníku. Cena včetně chladicího média 59- Kč (pro systémy klimatizace do 7g chladiva R134A). Pokud jste zjistili, že Vaše klimatizace nechladí jak má, bude ji zřejmě potřeba doplnit, respektive přeplnit chladící médium. Akční cena : - plnění klimatizace 7.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky