pátek 19. července 2019

Dražice okc 100 ntr

Dražice okc 100 ntr

Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Zásobníkový nepřímotopný ohřívač vody o objemu litrů, vhodný pro svislou instalaci. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač postavení na zem pod. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Všetky informácie o produkte Ohrievač vody DRAŽICE OKC 1NTR, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie DRAŽICE OKC 100. Stacionárne MPa – horné vývody výmeníka, bez bočnej príruby.


Dražice okc 100 ntr

Nepriamovýhrevný smaltovaný ohrievač. Bojler nepřímotopný stacionární s bočnímy vývody výměníku bez boční příruby. Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se podívat na jiné. Výrobce: DZD DRAŽICE, Záruční lhůta: měsíců. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 95. Dražice OKC 1NTR DOPRAVA ZDARMA.


Charakteristika zásobníků vody (bojlerů) Provedení zásobníků vody. Energetická třída B hmotnost: kg. Naše cena včetně DPH a PHE: 8. Zásobník teplé vody stacionární nepřímopný OKC 1NTR.


Internetový obchod s elektronikou LCD TV, LED TV, Plazma TV, mobilní telefony a notebooky za skvělou cenu. Zásobníky vody k postavení na zem v objemech 100–2litrů se smaltovanou. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Water heater l, heat exchanger heat transfer surface m2. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. Dostupnosť: Info v predajni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky