pondělí 22. července 2019

Klimatizace do auta cena

Bez hvězdičky přitom uvádíme ceny za samotnou klimatizaci coby příplatkovou výbavu. Kontrola netěsnosti, 20Kč. Plnění klimatizace, 20Kč. Chladivo do klimatizace R134a 1g, Kč.


Hledáte klimatizace do auta ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Běžná velikost celkové náplně chladiva v klimatizaci osobního automobilu je. Chcete čistější vzduch a lepší klima ve vašem autě ? Když kupujeme nové i ojeté auto, ptáme se, zda má klimatizaci. Odborníci doporučují alespoň jednou do roka provést čištění a dezinfekci autoklimatizace a doplnění chladiva. Toužíte po držáku do auta pro svůj mobilní telefon, který je malý, stylový a nijak nenaruší interiér Vašeho. Držák do auta USAMS ZJ0do mřížky ventilace či klimatizace Velmi praktický držák do auta pro mobilní telefony.


Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH! Klimatizace se stává nepostradatelným pomocníkem, který v automobilu vytváří.

Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč. Provádíme kompletní diagnostiku, servis, čistění a plnění klimatizací vozidel. Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se pohybuje podle modelu vozidla.


Odsátí chladiva z auta a jeho uchovaní do 30-ti dnů. Doplnění klimatizace auta. Cena je již od 6Kč v závislosti na množství doplněného chladiva. Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč.


UV detekční látky do systému. Pokud doplníte typ auta můžeme zde řict i přibližné ceny. Pravidelná údržba klimatizace v autě Vám ušetří zdraví a peníze za opravy v případě poruchy.


Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 59-Kč s DPH. Lze pořídit klimatizaci dodatečně do vozidla, které není klimatizací vybaveno z výroby? Servis autoklimatizace za cenu 49- Kč obsahuje. Servis klimatizace se provádí u všech aut po uplynutí dvou let od uvedení do provozu! Cena včetně chladicího média 59- Kč (pro systémy klimatizace do 7g chladiva R134A).


Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace. Velikost chladící náplně do klimatizace pro běžné osobní vozidlo se pohybuje v.

K únikům dochází u všech typů automobilových klimatizací. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Auto Staiger je cena 7Kč. Náhradní díly za nízké ceny.


Prvním předpokladem nesprávné činnosti klimatizace je vlastní pocit z. Klimatizovaný vzduch je vháněn do prostoru vozidla pomoci ventilačního systému s výstupy nejčastěji v palubní desce s regulací. Ceník úkonů u osobních vozidel. Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu?


Nevýhody: vyšší cena a časová náročnost. Nalezené závady odstraníme a uvedeme Vaší klimatizaci do provozního stavu. Pokud není zaznamenán žádný úbytek chladícího média, je tato cena konečná. Recyklované chladicí médium napustíme zpět do klimatizace a doplníme olej. Kromě toho provádíme opravy i výměny kompresorů. Systém klimatizace není zcela těsný a může dojít k únikům chladiva a oleje.


Koupí vozu od nás ušetříte až vůči ceně nového vozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky