úterý 30. července 2019

Elektricky vyzinac

V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec. Tehdy přichází na řadu strunový vyžínač. Elektrický vyžínač s příkonem 3W.


Výborný nástroj pro dosečení tráníku okolo záhonů, zdí a jiných hůře přístupných. Výkonný a přitom lehký vyžínač značkového výrobce AL-KO pro náročnější domácí. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.

Vyžínače elektrické značek jako AL-KO, BLACKDECKER, Bosch. Robustní elektrický vyžínač s vyžínací hlavou AutoCut C. Velmi dobrý k úpravě hran trávníků a pro dokončovací práce okolo stromů, cest a schodišť na. Pro vyžínaní malého rozsahu a dokončovací práce. Rychlé, tiché a precizní vyžínání malých travnatých ploch jako jsou okraje. Nastavitelná hlava motoru lze nastavit v rozsahu 180° a. Zboží: elektrické křovinořezy a vyžínače Stihl.


Po Po 1 Po 2 Po 3 Po 6 Po 90. HECHT elektrický vyžínač 301.

Strunový vyžínač s elektrickým motorom s výkonom 3W. Malý ručný elektrický vyžínač značky Wolf-Garten s výkonom 2W. Výkonný elektrický vyžínač určený pro práci na větších zahradách. V naší obci byla opravna Dileko zabývající se opravami a prodejemi Stihl a ng, takže. Prohlédněte si cenové nabídky na Hecht elektrický vyžínač od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Charakteristika Lehký elektrický vyžínač určený k dosekávání trávy v místech, kde je problematické pracovat se sekačkou např.


Je velice vhodný jako doplněk k. Díky ramennímu popruhu se. Popis: Zcela nový, nepoužitý. Pro údržbu a začišťovací práce v zahradě u domu. Teleskopické provedení, kruhová rukojeť, nastavení rukojeti bez použií nářadí. Délka struny se nastavuje poloautomaticky systémem TapGo.


Má teleskopickú hliníkovú tyč s nastaviteľnou. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vyžínač elektrický Hitachi CG30SC: doručení domů nebo na prodejnu. Menovité napätie 2V Príkon 5W Hmotnosť kg Dĺžka. Poloautomatické navíjanie struny.


Tento elektrický strunový vyžínač je určený na kosenie udržiavaných trávnatých plôch.

Motor je uložený v zadnej časti stroja. Toto umožňuje motoru lepšie. Vhodný pro dosečení trávy v okolí záhonů, plotů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky