pondělí 22. července 2019

Elektrické plotostřihy

Pro běžné užití je vhodný elektrický či akumulátorový plotostřih. Motorový plotostřih je pak vhodný, pokud zrovna v dosahu není zdroj elektrické energie, nebo. Lehké benzínové zahradní nůžky s jednopáčkovým ovládáním a ErgoStart (E), délka lišty cm. Vyberte si z naší pestré nabídky elektrických plotostřihů. Některé elektrické plotostřihy jsou vybaveny bezpečnostní brzdou, která v případě překročení určitého. Celkové hodnocení kvality dobře.

Dolmar HTelektrický plotostřih. Elektrické plotostřihy, elektrické nůžky na plot. Se zahradními nůžkami STIHL na živé ploty se můžete pustit do práce se sebevědomím, že výsledek Vaší práce bude vypadat profesionálně, ať už se pustíte do. Nabízíme nejen profesionální elektrické plotostřihy, ale také plotostřihy pro každou zahradu. Na výběr máme elektrické plotostřihy do sítě nebo AKU (s baterií).


Předností elektrických plotostřihů je snadné použití, nízká hmotnost a vysoký výkon. Teleskopické plotostřihy se hodí při stříhání ve výškách, nebo těsně při zemi. Plotostřihy mají kvalitní ocelové nože s tvrdochromem.

Bývají o chlup těžší než klasické elektrické stroje, ale podstatně. Vybavte se nůžkami na živý plot a upravte zahradu k obrazu svému. Kvalitní plotostřihy a elektrické nůžky na živý plot, se kterými bude zahradničení hračka. Prodáváme nářadí Makita a příslušenství Makita. Otočná rukojeť: ano Hmotnost:… Skladem více než ks. Díky této otočné rukojeti ve spojení s. Hlavní rozdíl spočívá v absenci akumulátoru, díky kterému se nůžky nemusí dobíjet. W celková délka lišty : 62cm pracovní delka lišty : 55cm max.


Pokud si přejete poradit zda si koupit elektrický či benzínový plotostřih (plotořez), poraďte se s. Tyto snadno ovladatelné a velmi lehké nůžky na živý plot jsou ideální pro stříhání malých a středně velkých živých. Hledáte plotostřih elektrický ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Lehké a velmi šikovné elektrické plotové nůžky poháněné motorem o výkonu 6W. Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Nůžky na živý plot, neboli plotostřih, jsou ideálním nástrojem, jak relativně.


Příkon 4W, délka lišty 16. S ručními nůžkami vystačíme jen na pár metrů. Mozolů nás však ušetří elektrický nebo.

Nákup elektrického nebo motorového plotostřihu zvažujte tehdy, když je ve vaší zahradě tvarovaný živý plot hojně zastoupen a jeho ruční úprava není možná. RYOBI RHT 4X plotostřih s výkyvnou hlavou a elektrickým motorem 450W. Vedle klasických ručních nůžek jsou nejúčinnějšími nástroji pro tvarování živých plotů benzínové či elektrické plotostřihy. Výroba prodej a servis motorových plotostřihů, elektrické plotostřihy, kvalitní převodovky, motory AMA, motory Kawasaki, kvalitní střih živých plotů.


Robustní provedení a kvalita elektrických nůžek na plot zajišťují. Nové elektrické plotostřihy na živý plot Makita překvapují každého profesionála hned na první pohled svým výkonem a malou hmotností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky