pátek 26. července 2019

Pmh radiátory

Jsme specialisté na koupelnové radiátory. Nabízíme efektní moderní řešení pro každý interiér. Vzhledem k vysoké kvalitě jsou jejich otopná tělesa exportována do mnoha zemí EU a do Kanady.


Prohlédněte si sekci Vytápění a sauny a vyberte si. Primárně koupelnové radiátory, tzv.

Koupelnové radiátory s kombinovaným vytápěním lze umístit v zóně dle ČSN. PMH Theia - nesymetrický koupelnový žebřík tvořený štíhlými trubkami. Tělo radiátoru je doplněno o praktické věšáky na ručníky. Radiátor lze dodat v pravém i. Rovný koupelnový radiátor s připojením na střed.


Darius se řadí mezi radiátory, který patří nejen do Vaši koupelny, Svým neotřelým designem je. Značka patří mezi významné hráče v oblasti kvalitních designových radiátorů. Nabízí širokou škálu typů v mnoha barvách a povrchových úpravách.

PMH Rosendal - neobvyklý, prostorově nenáročný radiátor pro koupelny, kuchyně, chodby a předsíně. Toto otopné těleso je nejužší (nejnižší) na českém trhu a. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany. Vybírejte z nabídky produktů PMH a nakupujte pohodlně online. Pro osobitost a jedinečnost Vaší koupelny nabízíme eleganci, nápaditý design a nejvyšší kvalitu.


Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat. Přemýšlíte, čím stylově a moderně vyhřívat svou koupelnu? THEIA, T1C, 5x 9mm koupelnový radiátor, chrom.


Konstrukce tohoto radiátoru nabízí snadné. Výroba a predaj sprchových zásten a sanitárnych oddeľovacích stien, WC priečok a WC kabín. Domácnosti v Norsku, Švédsku, Dánsku nebo Kanadě si v koupelnách suší ručníky na radiátorech z Českého Krumlova. Kronos, Darius, Rosendal, Theai. Jejich design, provedení, povrchová úprava se stále přizpůsobuje aktuálním trendům. V koupelnách rádi radiátory P. Koupelnový radiátor provedení béžová s chromovým držákem DARIUS.


Pegasus 7x 8mm - Hnědá.

Vďaka tomu sa rebríkové radiátory nepoužívajú len do kúpeľní, ale umiestňujú sa aj do chodieb, šatní, kuchýň atď. Sorano, Laveno je radiátor nové generace. Patentovaný odvzdušnovací ventil umístěný na zadní straně kulatého profilu a elegantní uchycení radiátoru ke stěně. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Specializujeme se na výrobu a prodej koupelnových radiátorů, sanitárních stěn Elmaplan. Prodej dřevěných masivních. Lze napojit pouze na běžný systém. C (W): 6- hmotnosť (kg): 1- objem (l). Retro je radiátor, který má využití v každém interiéru. Je vhodný nejen do Vaší koupelny, ale i obýváku, haly.


Zaoblená hrana radiátoru navozuje vzhled. Avento koupelnový radiátor ostatní povrch. Marabu – klasický kúpeľňový radiátor Marabu s mierne oblými profilmi je určený nielen do tradičných kúpeľní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky