středa 24. července 2019

Plastová mřížka

WG 2plastová větrací mřížkaPříslušenství, potrubní elementy. WG 3plastová větrací mřížkaPříslušenství, potrubní elementy. WG 3plastová větrací mřížkaPříslušenství, potrubní elementy. Tato plastová mřížka je použitelná pouze v kombinaci s antivibrační podložkou typu LM.


Mřížka se lehkým zatlačením. BVM plastová mřížka, bílá, 600x600x 3 2200.

Plastová mřížka s filtrem pro ventilátory 92X92mm Označení výrobce: LFT92FI30. V této sekci naleznete kulaté i hranaté mřížky disponující. DN- plastová mřížka, podlahové vpusti, zápachové uzávěry (sifony) a odpadní ventily (vpusti), Produkty, Sagittarius. Univerzální kruhová plastová mřížka C-UM-Z-O jsou určeny pro montáž do dveří či skříně. ACT větrací mřížka PLASTOVÁ (pár) - dvojstranná mřížka o vnějších rozměrech 4x 1mm, v několika barvách.


Popis výrobku: Ventilační mřížky nástěnné dodáváme v mnoha tvarech, typech a provedeních. LG 1plastová větrací mřížka. ED - bílá mřížka, bez okapničky a síťky.

Mateří mřížky slouží k vymezení plodiště a medníku. Ventilační plastová čtvercová nebo obdélníková mřížka se síťkou proti hmyzu je vyrobena z UV stabilního PS materiálu bílé nebo hnědé barvy se síťkou proti. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej. Pro rovnoměrné nanesení barvy na váleček a odstranění přebytečné barvy. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sklopná plastová mřížka Jika. Universální okapová mřížka z polypropylénu se zuby pro tvarované krytiny. Zabraňuje vnikání zvířectva a listí do. Větrací mřížka plastová univerzální se zuby.


Náhradní díl - mřížka plast 150x150. Okapová plastová větrací mřížka z polypropylénu se zuby. Okapová mřížka univerzální z polypropylénu se zuby a bez zubů. Plastová větrací mřížka LG 1ED z bílého plastu, rámeček 160x16 Ø125mm, bez síťky proti mušině. Materiál: černý odolný plast Rozměry: (viz foto).


RKZ 3- Ventilační plastová mřížka se samotížnou žaluzií. V dnešní době se plastová ka… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. KV ELEKTRO – český velko a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem.

ELN MV 125s … plastová mřížka 251x18 bílá. Cena: 5Kč (7Kč s DPH ). Popis: na šroubky, cena je za kus. Možnost síťky nebo zavírání. Certifikovaná AKTIVNÍ PLOCHA uvedena na každé mřížce. Pokud potřebujete mřížku velkých. Samostatná plastová větrací mřížka - 1Kč, Dveře s plastovou větrací.


Jika MIRA sklopná plastová mřížka. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky