pondělí 22. července 2019

Expanzní ventil klimatizace

Expanzní ventil klimatizace

Výměna funguje tak, že výparník v kabině. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Expanzní ventil klimatizace HELLA Zařazení: Chlazení, vytápění. DCV: 48CZK — Naše cena: 484. Klíčová slova: regulace, chlazení, chladicí zařízení, klimatizace.


Hlavní částí klimatizace je tepelný výměník, ve kterém je ochlazován vzduch k. Automobilní klimatizace, klimatizační okruh, komponenty automobilní. EXPANZNÍ VENTIL KLIMATIZACE OCTAVIA II - nd-skoda-volkswagen. Správná volba expanzního ventilu je klíčová pro bezporuchový a ekonomický provoz chladicího zařízení.


FORD FOCUS limuzína (DFW), 1. AUTOKLIMATIZACE KATALOGY CHLAZENÍ KATALOGY KLIMATIZACE. Ujistěte se, že tento výrobek je vhodný pro Váš automobil. Matizace a tOPení – MOntážní Přehled – vypíná a zapíná 2. Určeno pro vozidla: VW: PASSAT Variant (3A 35I), RENAULT: SAFRANE I (B54_), SEAT: AROSA (6H), AUDI. Klimatizace Klimatizace byla montována do vozû Skoda Felicia jako.


Chlazení, klimatizace, vysoušeč, kondenzátor, expanzní ventil, R134a Bmw. Chladiče klimatizace, kompresory, expanzní ventily, odlučovače vody, výparníky, hadice klimatizace, servisní díly klimatizace a příslušenství. OCTAVIA, Čerpadlo klimatizace originál s elektromagnetickou spojkou.


Potrubí měděné F 3 spojované. Termohlavice a ventily Heimeier.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky