středa 24. července 2019

Mobilní kompresor

Tiché - ekologické - jedinečné. Elektrické stavební kompresory MOBILAIR vynášejí své trumfy tam, kde záleží na zvláště tichém pracovním způsobu a. Naše řada pojízdných vzduchových kompresorů je připravena k okamžitému. Jedná se o kompaktní, účinné, ekonomické a snadno obsluhovatelné kompresory, které uživateli zajišťují spolehlivý zdroj stlačeného vzduchu pro pohon. Druh, Typ motoru, Množství vzduchu, Pracovní přetlak, Hmot.

Pojízdné šroubové kompresory se vstřikem oleje jednostupňové. Tyto stroje jsou poháněné motory. Mobilní kompresory řady PD. Nabízíme velmi kvalitní kompresorové systémy do náročného prostředí staveb - mobilní kompresory CompAir včetně příslušenství, servisu a náhradních dílů. Kompresory s přímým pohonem pro snadný transport. Nejsilnější kompresory s přímým pohonem s dvěma válci uspořádanými do „V.


Dvě kolečka a madlo pro snadnou manipulaci. Regulátor tlaku součástí dodávky.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Doosan Portable Power nabízí volitelnou kovovou nebo polymerní karoserii na modelech. Polymerní karoserie nabízí možnost. Benzínový mobilní kompresor. PBje kompaktní přenosný stroj, o celkové hmotnosti.


Nabídka mobilních kompresorů a vzduchové techniky Aircraft v Českých Budějovicích. Kvalitní elektromotor s vysokým točivým momentem a. Pojízdný benzínový kompresor Tento mobilní benzínový kompresor s integrovaným honda. Nemáte někdo zkušenosti s mobilníma šroubákama? Dieselovým motorem poháněný vzduchový kompresor,připojitelný na tažné zařízení os. Výkonný, univerzálně použitelný kompresor vozíkového typu s odkládací plochou.


Bar, tlaková nádoba l, kW, 230V - doprava po ČR ZDARMA. Použitý pojízdný kompresor Atlas Copco XAHS 2(dochlazovač). Tepelná ochrana motoru před přehřátím a přetížením.


Tento mobilní bezolejový kompresor je zdrojem čistého, bezolejového stlačeného vzduchu určeného pro pohon zubařských přístrojů a zařízení. Příslušenství pro údržbu nebo pro případnou opravu mobilních kompresorů. Akumulátorový kompresor AIRMAN AirGun fouká bez připojení kabeláže, součásti je však i 12V kabel.

Stlačený vzduch je zde potřeba mj. Dodáváme tvářecí a obráběcí stroje, kompresory, pneumatické nářadí, ohýbačky profilů, zakružovačky profilů, vrtačky, brusky dvoukotoučové a pásové. Základní funkce kompresoru jsou dvě. A druhá, vracení energie a údernosti do zvuku. Společnost NET4GAS vlastní a provozuje mobilní plynový přečerpávací kompresor, který umožňuje bezpečné přečerpání plynu z opravovaného úseku. Přístroj pro foukání nízkotlakých vaků RESQTEC na zdvíhání letadel.


ENGINE AIR EA5-50P mobilní benzinový kompresor 6kW. Speciální mobilní kompresory. CB 6- kompresor s benzínovým motorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky