pátek 26. července 2019

Splachovac

Nabídka náhradních dílů na splachovací WC nádrže, napouštěcí ventily, vypouštěcí ventily, tlakové splachovače. Příslušenství a náhradní díly pro splachovací nádržky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vypúšťací ventil s dvojtlačítkom Alca A08A. WC aqua splachovače a tlačné ventily.

SAPHO Senzorová splachovací sada pro pisoáry PS01T. Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. Splachne vas smutek, ulevi od starosti. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Přečtěte si více informací.


SCHELL tlakový splachovač WC SCHELLOMAT. Vysoký splachovací výkon s regulací splachovacího proudu. Přitom bychom mohli snadno ušetřit za vodu.

Popis: Dvojčinný splachovač typ 0do WC. Ke spláchnutí dojde po vystoupení ze snímané zóny. Automatické splachovače pisoárů infračervené. Sanela automatické splachovače pisoáru s infračerveným, radarovým splachovačem nebo piezo tlačítkem.


Grohe Tlačné ventily Tlakový splachovač pod omítku. Schell tlakový splachovač WC s páčkou. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Výrobce: Grohe Všechny produkty. Kupte si tlakové splachovače do veřejných prostor - náš eshop nabízí tlakové splachovače do veřejných prostor a další koupelnové vybavení. Alca Plast ATS0pisoárový tlakový splachovač Použití: pro splachování pisoárů s napájení. Preložiť slovo „ splachovač “ zo slovenčiny do angličtiny.


AUP je automatické splachovací zařízení pisoáru, využívající pro bezdotykové ovládání optoelektronický snímač, který reaguje na vstup do zóny snímání. DAL - plnoautomatický splachovač pro WC. WC splachovače pneumatické. WC tlakový splachovač, s integrovaným předuzávěrem.


Sortiment - Nádržkové splachovače (15). Součástí nosné konstrukce je integrovaná splachovací.

Komfort splňuje inovativní funkce. Vlastnostiúsporné splachování jedním litrem vodyvlastní radarové čidlo je nalepeno na zadní straně pisoáru, pisoáry z této skupiny je nutno osazovat ve. Předstěnová a splachovací technologie od firmy TECE. Podomítkové senzorové splachovače doporučujeme pro pisoáry, kde není prostor pro instalaci zabudovaného splachovače (typ PS01T). Tlakové splachovače koupit o objednat u OBI.


Kompletně zařízené splachovací wc nádržky pro vysokou i nízkou montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky