středa 30. října 2019

Krbová vložka jonava

Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, Ø 180. Minimální tah komína, Pa. Krbová vložka Jonava - krbové vložky jsou základním prvkem krbu nebo krbové stavebnice.


Jsou určeny k zabudování do libovolného prostoru v blízkosti. Nabízíme jednoplášťové celoplechové krbové vložky s vyzdívkou ze silného šamotu (cm) a s účinností přesahující. Jonava IV je ocelová krbová vložka s moderním širokým prosklením a smaltovaným rámem dvířek.

Parametry Účinnost Výkon 9-kW. Ocelová krbová vložka v moderním designu se smaltovanými dvířky. Kdo chce vytápět úsporně, měl by uvažovat. Hledáte haas sohn jonava krbová vložka? U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Palivo kusové dřevo, ekobrikety.


Moderní stavebnice krbu od firmy Haas Sohn s názvem ARLBERG. Součástí stvebnice je vložka JONAVA IV. Sú určené k zabudovaniu do ľubovoľného priestoru v blízkosti.

Přirozené teplo, praskající, útulný oheň v krbu a příjemné teplo v místnosti. Užijte si luxus vlastního krbu. Ponúkame jednoplášťové celoplechové krbové vložky s výmurovkou zo silného šamotu (cm) a účinnosťou. Jonava IV - ocelová krbová vložka s moderním širokým rovným prosklením s bočním otvíráním dveří, vhodná do moderních i rustikálních krbů.


Zajímá vás Vložka krbová nebo obecně Vložka do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci - a vyberte si Vložka jaký chcete! Moderní krbová vložka Jonava ze smaltovaného plechu dokáže vytopit prostor o rozloze až 1m3. Má horní i zadní vývod kouřovodu, externí přívod vzduchu a. Výkon kW, účinnost spalování, možnost napojení na externí přívod vzduchu.


Praktické vlastnosti krbové vložky JONAVA III ocení každý, kdo chce vytápět úsporně. Díky velkému výběru rozměrů a tvarů. Vložka je vyrobena z ocele s ohništěm, které je vyloženo šamotem. Vytopí prosto o objemu 50–1m3.


Jedná se o ocelovou krbovou vložku. Možnosti doručení zboží: Osobní odběr na. Jednoplášťové celoplechové krbové vložky s vyzdívkou ze. ADONIS II, vložka Jonava IV, Brokar.


Podstavec má výškovo nastaviteľné nôžky a je súčasťou krbovej vložky. Krbové vložky Haas Sohn jsou jednoplášťové celoplechové krbové vložky s vyzdívkou ze silného šamotu (cm) a s účinností přesahující.

Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Podle plochy domu jsem zjistil, že nám stačí malá krbová vložka s výkonem. Veľmi obľúbená krbová vložka našich zákazníkov.


Použitelné palivo: dřevo a ekobrikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky