středa 16. října 2019

Termostat fenix tft

Programovatelný dotykový termostat vhodný pro elektrické podlahové a stropní sálavé vytápění. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového. Představení termostatu FENIX TFT s dotykovým displejem.


Návod na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT. Týdenní programovatelný termostat s dotykovým displejem, přepínatelným režimem jen podlaha, jen prostor, kombinovaný režim. Programovateľný dotykový termostat vhodný pre elektrické podlahové a stropné sálavé vykurovanie.

Veľké množstvo vlastností pri jednoduchom rozhraní. Termostat Fenix TFT a jeho. Elektronický programovatelný termostat s dotykovým. Společnost FENIX přichází na trh s další novinkou, tentokrát v oblasti regulace topných systémů. Nový termostat TFT je vhodný pro všechny. Nový dotykový programovatelný termostat Fenix TFT je předurčen pro ovládání elektrického podlahového a stropního sálavého vytápění. Digitální termostat s dotykovým displejem, možnost volby barevného pozadí, CZ.


Digitálny termostat s dotykovým displejom má možnosť voľby farebného pozadia a CZ menu.

Obsahuje prevádzkové režímy,,len podlaha,,,len priestor. Fenix TFT -je elektronický programovateľný termostat s dotykovým displejom s voliteľnou farbou pozadia. V menu je na výber jazykových mutácií. Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto namontovane tieto termostaty.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Popis produktu Digitální univerzální termostat s dotykovým displejem FENIX TFT. Digitálny dotykový termostat s farebným displejom a možnosťou voľby podfarbenia pozadia displeja. Moderní programovatelný termostat s dotykovým displejem a senzorem přítomnosti osob. Jedná se o nejpoužívanější termostat pro regulaci elektrického podlahového topení, díky dotykové.


Digitálny programovateľný termostat s farebným dotykovým displejom. Vhodná jako podlahové teplotní čidlo k příjimači Watts V2 druhé teplotní čidlo pro termostat Fenix TFT, nebo jako náhrada při poškození originální sondy u. Možnosť zmeny farebného prevedania. Diskusní fórum a poradna k tématu: FENIX TFT (dotykový) - programovatelný univerzální termostat. Click pe poza pentru galerie. Fişa tehnică a produsului (PDF).


Mám na predaj kusov dotykových termostatov na eletrické podlahové kúrenie FENIX TFT ktoré nám zvýšili zo stavby. Regulace vytápění je v jednotlivých místnostech zajištěna elektronickými programovatelnými termostaty FENIX TFT s dotykovým displejem.

Pro sortimenty elektrického vytápění FENIX a decentrálního větrání s. Aktuální ceny zboží Vám sdělíme na vyžádání. Prosím vložte jej do poptávky. Návod k obsluze na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT pro.


View and Download Fenix TFT installation manual online. TFT Thermostat pdf manual download. FENIX TFT este un termostat digital programabil cu microprocesor CMOS, cu doi senzori de temperatura (ambient si pardoseala), cu trei moduri de setare a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky