pátek 25. října 2019

Opravy kotlů viadrus

Jejich dlouholetá tradice slévárenství je zárukou kvality a spolehlivosti. Viadrus se zabývá především kotli na tuhá paliva. Pro vyhledání vyberte Stát a kraj (zobrazí se servisní centra, jestli existují) a následně produkt pro zobrazení všech certifikovaných organizací.


Zajišťujeme prodej, montáž, uvedení do provozu. Opravy, čištění i revize plynových kotlů a plynové i vodovodní rozvody.

Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS. Najděte snadno technika pro povinnou revizi kotlů na tuhá paliva značky Viadrus. Přehled techniků, kteří vám mohou. Servis a opravy plynových kotlů renomovaných značek. DIM dodává a provádí servis plynových kotlů VIADRUS, zajišťuje. Provádíme plynoservis kotlů Viadrus.


Revize a odborné poradenství.

Výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, litinových. Specializovaný servis plynových spotřebičů značek Vaillant, Protherm, Dakon. Pravidelná odborná revize kotlů pro skutečnou jistotu bezpečného bydlení. VIADRUS montáž - servis - spuštění - revize dle zákona o ochraně ovzduší. Litinové kotle na tuhá paliva a litinové radiátory. Sortiment plynových kotlů zahrnuje. Po třech letech, kdy nám náhodně vybraná firma bžm - instalace s. Stacionární, závěsné kotle, průtokové ohřívače, plynové bojlery.


Kotle, lokální topidla, ohřívače. Profesionální opravy, servis a montáže plynových kotlů Brno, Brno-venkov a Vysočina. Oprava plynového kotle a elektrokotle v krátkých termínech. Naše firma zpravidla zajišťuje opravy a servis stacionárních plynových kotlů Viadrus. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou. Ověřené informace o firmách z oboru Opravy kotlů, servis kotlů v regionu Moravskoslezský kraj a okolí.


Montáž, opravy plynových kotlů, revize a zkoušky plynových zařízení a montáže plynových.

Nově provádíme revize kotlů na tuhá paliva. Já třeba mám za spuštění a servis stejnou cenu ale za montáž vyšší. Servisní prohlídky jsou NUTNOSTÍ pro zachování správné funkce kotle. Naše firma provádí roční prohlídky, servis, zapojení, uvedení do provozu. Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a Jihomoravský kraj. Pro jednodušší a rychlejší servis těchto značek. Dále provádíme: uvedení plynového kotle do provozu a servisní prohlídky.


Montáže, servis, revize topných systémů, plynoinstalace, vodoinstalace, tepelná čerpadla, solární systémy. PLYNOVÉ KOTLE : Pavel Hampl – autorizovaný záruční a pozáruční servis . BOHÁČ automatické kotle, DAKON, OPOP, VIADRUS (ostatní dle tel. dohody).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky