středa 30. října 2019

Panther condens 30 kko

Plynový kondenzační kotel protherm Panther condens KKO -A. Položka zatím nebyla hodnocena. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Kondenzační kotel s energeticky úsporným oběhovým čerpadlem.


W energetická třída A odkouření turbo palivo: zemní plyn,propan hmotnost: kg. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny. Panther Condens řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností. TV v externím zásobníku, trojcestný ventil pro připojení zásobníku je součástí kotle, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost. Závěsné plynové kondenzační kotle.


Protherm PANTHER CONDENS - kW kondenzačný závesný kotol s možnosťou ohrevu vod. Expresné doručenie po Slovensku! PROTHERM PANTHER CONDENS KKO -A 3–3kW kondenz. Ideální řešení pro byty, R novostavby i rekonstrukce.


Variabilita, stupeň výbavy a spolehlivost jsou největšími. Integrovaný třícestný ventil (mimo typ KKO ). Protherm - prodej plynových kondenzačních kotlů, elektrokotlů, solárních systémů, zásobníků a regulační techniky. Výkon od kW do 3kW. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Snímač vnější teploty není součástí dodávky. Platnost: KKO -A nebo KKO -A. KKV kombinovaný kotel, KKO systémový kotel, KKO.


Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu. Návod na inštaláciu PANTHER CONDENS KKO KKO KKO KKV OBSAH ÚVOD Návod Dokumentácia k výrobku.

Panther condens 30 kko
Panther condens 30 kko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky