úterý 29. října 2019

Tlaková nádoba s vakem

Membránová tlaková nádoba pro vodárny s vakem pro pitnou vodu. Konstrukce nádoby: Voda se nachází v gumovém vaku z potravinářské pryže. Tlaková nádoba má vyměnitelný pryžový vak a ocelovou zinkovanou přírubu. AQUASYSTEM VAV 1 stojatá, vertikální.


TLAKOVÉ NÁDOBY s pryžovým vakem.

Nerezové tlakové nádoby bez vaku nebo s vakem, tlakové nádoby s membránou i horizontální a vertikální tlakové nádoby. To vše naleznete v naší nabídce za. Tlakové expanzní nádoby (expanzomaty) jsou svařované ocelové nádoby, které se vyrábí buď se zabudovaným vakem nebo bez vaku. Nabízíme tlakové nádoby s vakem, tlakové nádoby s membránou, kompletní vodárenské sestavy i výměnné díly.


Horizontální tlakové nádoby s vakem nebo membránou se používají pro stavbu domácích vodáren. Tlakové nádoby s pryžovým vakem na vodu, tlaková nádoby Imera, Global Water, Aquasystem. Vetrikální tlakové nádoby se častěji kombinují s ponornými.

Vertikální tlaková nádoba s vakem, do BAR. Máme sestavu – ponorné čerpadlo Nautila ve studni, tlaková nádoba s vakem Aqamat l. Poradil by někdo jakým způsobem předělat vodárnu na nádobu bez. Jejich výhodou je kromě možnosti velmi přesně korigovat přetlak vzduchu jednak. C Dlouhá životnost Plná záruka roky. Pryžový vak rozděluje vnitřní prostor tlakové nádoby na dvě části.


Plynová část mezi pláštěm nádoby a vakem je trvale natlakována přes plnící ventilek. Ten se do tlakové nádoby vhání prostřednictvím vzduchového ventilu. Oba prostory jsou odděleny membránou nebo vakem tak, aby voda a plyn spolu nepřišly. Součástí tlakových nádob často bývá i vak.


Tlaková expanzní nádoba vhodná k domácím vodárnám, pro systémy zvyšování tlaku, zavlažovací a požární systémy, dále jako ochrana proti rázu v potrubí. AQUAMAT mini je svařená ocelová tlaková nádoba se zabudovaným pryžovým vakem. Materiál - Nerezová ocel AISI 304.


Ocelová tlaková nádoba s potravinářským pryžovým vakem. Nedochází ke styku vody s ocelovým pláštěm nádoby. Na konzole tlakové nádoby je umístěna.

V tomto typu nádrže vtéká voda do gumového vaku,který je v nádrži obklopen vzduchem. Vodní automaty se obejdou bez expanzní nádoby Takzvané vodní automaty se obejdou bez velké tlakové nádoby. Jsou vybaveny elektronikou. Ležatá tlaková nádoba CIMM AFESB CE 3litrů pro domácí vodárny, vhodná pro okruhy studené vody pro zdravotně technické instalace.


C, pryžový vyměnitelný vak pro styk s pitnou vodou. CIMM ACS Z 2l stojatá tlaková nádoba bar CIMM. Nádoba je vybavena vyměnitelným pryžovým vakem, který odděluje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky