pondělí 21. října 2019

Prodám plynový kotel

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů plynové kotle. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Prodám plynový kotel Dakon Unical Dua, kotel je plně funkční, spodní vývody připojení. Prodám kombinovaný Turbo kotel s průtokovým ohřevem vody. Včetně připojovací sady pro dělené odkouření. Prodám starý plynový stacionární kotel DESTILA plně funkční-viz foto, Havířov.

Prodám plně automatický kotel (KMB RP Plus lux) na spalování uhlí. Možnost spalování úhlí(ořech2). Napojení na bytový termostat. Inzerce použitých plynových spotřebičů, inzeráty na kamna, kotle, karmy, radiátory a bojlery.


Více info telefonicky nebo mailejarka. Nutný vlastní odvoz z Rožnova p. Junkers Bosch 33kw v pohodě vytopí dvojgenerační dům - je na něm podle serisáka závada - vše funguje až na. Prodám závěsný plynový KOTEL VAILLANT VC 1E Výkon-1Kw Používán jen dvě sezony.

Koupím na kombinovaný plynový kotel Mora 6výměník, nebo celý kotel. Za cenu šrotu prodám kotel Protherm, 14kW zemní plyn, se spodním ohřevem. Vítejte na stránce bazar-tobi. Náš internetový bazar-tobi je otevřen od dubna. Kotel má 24kw,je stojící na zemi a je pouze pro vytápění.


Vaillant plne fcni, uskladneno z vystehovaneho bytu, v provozu roky mozno videt ve. Kondenzační plynové kotle mají v porovnání s klasickými plynovými kotli až o. Plynový kotel JUNKERS ZSR 113KE. Krbová kamna Carmen-písková barva kachlí. Prodám krbová kachlová kamna Carmen v barvě kachlí písková a římsa ter. Servisováno, stále připojeno do oběhu ( soustavy), plně funkční, vhodné na rodinný dům, chalupu. PRODÁM ZÁVĚSNÝ PLYNOVÝ KOTEL,ZNAČKY PHOROTERM,POUŽÍVANÝ ROKY.


CENA CCA 1oooo,- DÁLE SPORÁK SE SKLOKERMICKOU DESKOU. Ventil byl demontován servisním technikem při výměně celého kotle po měsících. Je k němu návod na montáž, obsluhu a. V koupelně je umístěn plynový kotel a pod kotlem je místo pro sušičku. Prodám útulné květinářství v business budově v Holešovicích.

Nabízím pronájem zařízeného neprůchozího pokoje, TV, internet, pračka, zahrádka k dispozici - Plzeň zadní Skvrňany. Sekcia Kotle, Kachle, Bojlery - inzercia, bazár - Inzerujte ľahko a rýchlo na Bazoši. Predám plne funkčný plynový kotol značky Modratherm PKM s obehovým. Prodám digitální termostat s externím čidlem (regulátor teploty) s nastavením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky