úterý 29. října 2019

Tč daikin altherma

Nízkoteplotní tepelné čerpadlo vzduch-voda Daikin Altherma. AlthermaSystém pro vytápění a chlazení Daikin Altherma je založen na technologii tepelného čerpadla a představuje flexibilní a cenově efektivní alternativu. Geotermální tepelné čerpadlo představuje bezplatný zdroj energie pro vytápění a ohřev teplé užitkové vody. Umožňuje dosahovat vysokých úspor nákladů na. Katalog tepelné čepradlo Daikin Altherma.


Na tepelné čerpadlo se nyní poskytuje prodloužená záruka až let!

Pro bližší podmínky nás kontaktujte. Možnost chlazení je dostupná ve verzi nízkoteplotní Daikin Altherma s nizkoteplotním otopným systémem (podlahové vytápění, konvektor TČ ). Tepelné čerpadlo Daikin Altherma vzduch-voda je vhodné pro novostavby a nízkoenergetické domy. Nabízí vysoký modulační rozsah, který. Hybridní tepelné čerpadlo Daikin Altherma funguje tak, že kombinuje technologii tepelného čerpadla vzduch - voda s technologií plynové. Hybridní systém Daikin Altherma kombinuje technologii tepelného čerpadla s plynem. Lze připojit ke stávajícím radiátorům (až do °C).


Venkovní jednotka Daikin Altherma kW, vnitřní jednotka Daikin Altherma 14- kW, akmulační nádrž 2l.

Je-li tepelné zatížení nižší než maximální výkon systému tepelného čerpadla . V skutočnosti extrahuje teplo z vonkajšieho vzduchu. V závislosti od modelu a podmienok dodáva tepelné čerpadlo Daikin Altherma až do kWh využiteľného tepla na každú kWh elektrickej energie, ktorú. Konvektor tepelného čerpadla. Systém vytápění a chlazení založený na technologii tepelného čerpadla vzduch - voda. Společnost Daikin uvádí na trh novou verzi účinného tepelného čerpadla Daikin Altherma HT určeného pro vysokoteplotní vytápění v. Tepelná čerpadla, Obecné informace, Nové jednotky tepelného čerpadla Daikin LT Altherma, detail. TEPELNÉ ČERPADLO DAIKIN ALTHERMA TŘETÍ GENERACE.


V uzavřeném okruhu, ve kterém proudí. Nové označenie pre nový model vonkajšej jednotky tepelného čerpadla Daikin Altherma. Nilan VP18K EK- to je podobné zařízení jen místo tepelného čerpadla je elektrokotel. Nakonec jsme vybrali rekuperaci Atrea a TČ Daikin Altherma.


Dalším ukazatelem účinnosti tepelného čerpadla je klasický topný faktor při 1 zatížení. Vůbec nevím, pro co se rozhodnout. Jste vlastníkem nebo provozovatelem tepelného čerpadla DAIKIN Altherma ? Připravte si jej na topnou sezonu včas!


Objednejte si servisní prohlídku do 15. Vytápění a teplá užitková voda.

Ideální náhrada za plynový kotel. Automaticky vybírá nejúspornější provozní. Japonská společnost Daikin nabízí účinné tepelné čerpadlo Daikin Altherma Flex, které je určené pro bytové domy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky