pátek 18. října 2019

Trysky na zemní plyn

Náhradní díly - trysky na plynové sporáky a trouby Ariston, Indesit. Na plynové sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou sady či jednotli. Sada trysek na zemní plyn GZ-50.


Balení obsahuje trysek, závit mm. Mám starý sporák s el troubou a plyn. Bohužel sporák je na bombu.

Potřebuji poradit ohledně výměny trysek, abych sporák mohl použít. Kup Souprava trysky pro zemní plyn prímo od Zanussi. Toto je kompletní souprava náhradních trysek na zemní plyn pro váš plyno. Zkusil bych se zeptat v prodejně s plyn.


Tryska na zemní plyn Europa. Adaptér, tryska zemní plyn - c. Důležité upozornění: Všechna připojení (změny) zemního plynu musí provádět školený. Informace o produktu tryska - zemní plyn. Spotřebiče na LPG potřebují trysku s daleko menší dírkou, jinak z toho bude.

Ejekční hořáky jsou hořáky, u nichž se spalovací vzduch nasává do směšovače ejekčním účinkem zemního plynu, vytékajícího z trysky. G(butan, propan-butan) mbar. Prodám trysky na zemní plyn pro sporáky MORA, je to pro staré typy sporáků!


TRYSKA ZEMNÍ PLYN d=10mm ZANUSSI ZCG567NW. Přizpúsobení na plyn je vidét z nálepky vedle typového štítku vestavné varné jednotky. Jestli potřebuješ na zemní plyn, tak promiň, ale strejda Gúgl o nich ví. U sporáku se jen mění trysky. Předpokládám, že to bude podobné.


Laboratorní hořák Bijou (F═propan, N═ zemní plyn ) je velmi stabilní laboratorní. Odšroubujte trubice hořáku a opatrně vyčistěte trysky jemným hadříkem. Pokud se poohlížíte po tom provést konverzi Vašeho sporáku z. Umístění trysek podle druhu plynu. EKOLOGICKY VHODNÁ LIKVIDACE.


Obalový materiál jednoduše. Pod značkami RM a REDFOX nabízíme ucelený sortiment produktů a technologií používaných v gastronomických provozech po celém světě. Dbejte na to, aby průměr nádob byl vždy o něco větší než. Nominální přetlak dodávaného plynu.


Popis: tryska na zemní plyn,rozměry. Náhradní řezací tryska ruční pro kyslík - propan, Mapp, zemní plyn.

Dvoudílná - normální nahřívací plamen. Pro hořáky – 5F, – 4F, 142-F, pro řezací. Rozdil trysky na propan butan a zemni plyn. WHIRLPOOL AKM 2IX (AKM 2IX), plynová deska, nerez, trysky na zemní plyn a propan-butan, ele. Technické údaje (doplňují návod k obsluze). Průměry trysek hořáků v mP.


Hořák svítiplyn zemní plyn propan-butan levý přední. Sušení plynu pomocí nadzvukových trysek. Soukromý plynař nám nabídl výměnu trysek (původní jsou na zemní plyn ) a připojení spotřebiče (meděnou trubkou atd.), ale bez papíru. Zemní plyn se uskladňuje v podzemních zásobnících. Tato varná deska je dodávána s továrním nastavením pro provoz na zemní plyn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky