pátek 18. října 2019

Servis vaillant

Aplikace pro servisní firmy. Nová mobilní aplikace určená výhradně pro smluvní servisní firmy. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským. Provádíme montáže topení, výměny kotle, revize a servis.


Nabízíme široký sortiment výrobků. Dále tepelných čerpadel a solárních panelů.

Stránky pro servisní partnery a projektanty. Profesionální provedení opravy plynových kotlů, montáže, servis plynových zařízení. Plynové kotle IMMERGAS, VAILLANT.


Infra vytápění, sálavé panely FENIX. Elektrokotle a servis kotlů. Topná, měřicí a regulační technika. Autorizovaný servis plynových kotlů. Slevy na servisní prohlídku -1Kč z ceny.

Zabýváme se servisem a montáží plynových spotřebičů. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Prodej a montáže plynových spotřebičů. Kompletní rekonstrukce rozvodu topení, vody. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Moderní výrobky se skvělým servisem i dlouho po skončení výroby.


S nabídkou tepelných čerpadel zajišťujeme služby v oblasti projekce a kompletní instalace. Vaillant, Junkers, Protherm. Rychle a spolehlivě vyřešíme problém se starým nebo instalaci nového plynového kotle. Na všechny námi montované výrobky zajištujeme záruční a pozáruční servis a prodej náhradních dílů.


Dále provádíme opravy, čištění a pravidelné roční. Servis,montáže a opravy plynových zařízení,revize a servis kotlů na tuhá paliva. Při objednání servisní prohlídky plynového kotle v období od 1. SLEVA na kondenzační kotel VAILLANT 17. Servisní činnost spočívá zejména v poradenství a technické. Jsme výhradní servisní centrum pro následující značky plynových kotlů.


Mezi plynové spotřebiče, které opravujeme patří spotřebiče: VAILLANT, JUNKERS. Váš kotel nepracuje tak, jak slíbil?

Montáž regulace Siemens RVS. Od radiátoru Vám nastydly už i záclony? Komín marně čeká na revizi?


Chcete využívat slunce nejen. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Zbyněk Chvojka, montáž, opravy a servis plynových kotlů Baxi, Viessmann, Protherm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky