čtvrtek 31. října 2019

Příruba krková

Vyberte si z naší nabídky krkových přivařovacích přírub. Kó Název položky, Popis položky, Cena CZK bez DPH, Cena EUR bez DPH. Příruba krková PNnerezová ocel.


Jmenovitá světlost, DN, mm. Vnější průměr krku, d 6mm. Prodejní cena s DPH: 66Kč.

Specializujeme se na výrobu a dodávky přírub a potrubních součástí. Univerzální příruba pro uchycení kruhové trubky s průměrem 44mm. Přirubu můžete přimontovat na zeď pro uchycení madla, ale i na zem pro spodní uchycení. Základní materiály: uhlíková ocel, nerez ocel.


Krková příruba přivařovací. Specifikace přípojky typ - P- krková příruba. Cena za MJ, 8Kč bez DPH1Kč. Topenářské ocelové varné krkové příruby.

Naším základním produktem je příruba vyrobená dle příslušné normy v provedení krková příruba, plochá příruba, zaslepovací příruba, závitová příruba, točivá. Naše cena 27Kč Doporučená cena 29Kč včetně DPH. Skladem cz 1KS, EU 3KS. PŘÍRUBY, VARNÁ KOLENA technologie moderního bydlení. GENERAL TRADING GATE CZ, s. Dodávka přírub na potrubí vhodných do.


Na zakázku dodáváme příruby, kolena, T-kusy z nerezové oceli tř. Přivařovací příruba s krkem PN. Plochá privarovacia príruba. Naší specializací je výroba a prodej přírub. Dodáváme následující kovové příruby : přivařovací krkové a ploché, zaslepovací, závitové, točivé, přivařovací kroužky. Kromě těchto přírub jsme schopni. We use cookies to personalize content, provide social media features, and analyze our traffic.


Learn how we use our site and share our social media and. Poptávka: příruby krkové a zaslepovací, Ostrava - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Cena bez DPH: 24Kč Cena s DPH: 29Kč. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Ponúkame k predaju - Príruba 42.


Prodáváme příruby krkové a dodáváme je včetně spojovacího materiálu, těsnění jako kompletní přírubový spoj. Lze případně provést i ochranné úpravy povrchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky