úterý 24. března 2020

Romotop tala 06

Designově čisté provedení krbových kamen TALA zaujme. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm. Designové čisté provedení plochých dvířek s jemnými bočními linkami zaujme příznivce jednoduchých tvarů a řešení. Výkon kW, vytápěcí schopnost 160m průměr kouřovodu 150mm, váha 110kg.


Palivo: dřevo, dřevěné brikety.

Na obrázku jsou kamna v provedení šedý korpus, ten už se nevyrábí. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Velká radiusová dvířka zaručí. Výkon - kW, účinnost spalování, možnost horního. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.


Tyto krbová kamna TALA se nabízejí v. Designovo čisté prevedenie kozubovej pece TALA zaujme priaznivcov jednoduchých tvarov a riešení. Při koupi tohoto výrobku dostanete dárek k nákupu v hodnotě 3.

Romotop Tala krbová kamna, plech. Dizajnovo čisté prevedenie krbových kachlí TALA zaujme priaznivcov jednoduchých tvarov a riešení. Elegantní design kamen, velkoplošná dvířka s plápolajícím ohněm, vykouzlí v každé chvíli rodinnou pohodu. Táto pec sa ponúka v niekoľkých variantach zhotovenia a. Akce,, Kouřovody zdarma,, se vztahuje na roury černé, výrobce Kraus. W, materiál plech, priemer dymovodu 1mm, výhrevnosť 1m hmotnosť 1kg, vývod horný, zadný, palivo drevo, ekobrikety. Regulovatelný výkon 4- 11kW.


Med Tala har man lyckats ta fram en produkt med ett lågt pris utan att tumma på kvalitet. Barevné možnosti korpusu šedá černá. Popis: Prodám krbová kamna zn. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. DOSTUPNOST TOHOTO ZBOŽÍ - NA DOTAZ! Tato kamna poskytují dostatek tepla. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


TALA plech - Kabele kominictví. Haro_____________4f5b5a4ad9ca7.

Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Výhodou je možnost volby napojení horní nebo zadní 150mm. Velké ohniště a sklo dvířek. Kamna jsou ve výborné stavu.


Odkaz na seznam výrobků „IHNED K ODBĚRU“. Uvedená cena je včetně DPH. Połączenie nowoczesnej i spokojnej stylistyki serii pieców TALA znalazło uznanie wśród szerokiego spektrum odbiorców.


Tieto kachle sa ponúkajú v niekoľkých variantách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky