pondělí 23. března 2020

Santalové drevo

Santalové dřevo je exotické vonné dřevo, získávané zejména ze stromu santalovníku bílého (Santalum album). Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě. Na západě je olej ze santalového dřeva známý především pro své použití v kosmetice a parfumerii. Používá se jako základ dřevitých vůni pro. Santal, santalové dřevo … I Vám to jméno zní tak exoticky?


Ve skutečnosti santal opravdu pochází z exotických dalekých zemí jižní Asie.

Tato maska je vhodná pro všechny typy pleti, je ideální maskou pro citlivou. Je statisticky prokázáno, že jednou z nejpreferovanějších vůní vonných tyčinek jsou ty ze santalového dřeva. Pokud si já sama jdu nějaké. Botanický název: Sandalwoo santalové dřevo. Santalovník pochází z Indie, to nejlepší a nejkvalitnější dřevo, které Vám nabízíme, roste ve východoindické oblasti okolo Mysore a Karnataky.


Přírodní krémový deodorant s vůní santalového dřeva ml Přírodní krémový. Který parfém obsahuje složku santalové dřevo ? Nechte se okouzlit blahodárnými účinky Monoï TIKI Santalové dřevo.

Santal je listnatý strom s aromatickým drevom a na rozdiel od mnohých iných aromatických. V skutočnosti santal naozaj pochádza z exotických ďalekých krajín južnej Ázie. Santalum album Santálové dřevo, sandelwoo bois de santal, lignum santalinum VykuřovadloNejkvalitnějí santálové dřevo pochází z Indie, kde hraje důležitou. Mírní nachlazení a kašel, pomáhá regeneraci, působí jako. Vonné esence Nasoterapia splňují přísné evropské normy REACH a normy švýcarské organizace. Santalové drevo éterický olej je charakteristická drevnatá jemne živicová vôňa.


Vůně santalového dřeva je jemně měkká, ale přesto mužská. Podobá se mužskému feromonu a dokáže vyslat jedinečnou vonící zprávu opačnému pohlaví. Intenzivní vůně lesa má být neustálou připomínkou míru.


Charakteristika: -Má antidepresívne účinky (znižuje nervové napätie). Uľahčuje odkašlání pri nachladnutí. Parfém kombinuje svěží tóny spolu se santalovým dřevem a dubovým mechem. Ze dřeva santalového stromu s nezaměnitelnou kořeněnou vůní. Je vhodná pro suchou, dehydrovanou i pro mastnou pleť.


Barviva oranžovo-červená až fialová získávaná ze santalového dřeva. Stromy ze santalového dřeva rostou téměř výhradně v Indii, Indonésii. PRO CITLIVOU PLEŤ, PROTI PIGMENTOVÝM SKVRNÁM V Indii je. Many translated example sentences containing santalové drevo – English- Slovak dictionary and search engine for English translations.

Esenciální olej ze santalového dřeva má antiseptické, protizánětlivé. Jedná se o unikátní energetický olej určený k harmonizaci čaker. Hledal jsi poklad na konci duhy? Prodejní cena: Ceník zašleme na vyžádání.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Exkluzívne prírodné mydlo s príjemnou exoticky-drevitou vôňu, ktorá si Vás získa a poteší Vaše zmysly. Delikátny esenciálny olej zo santalového dreva pôsobí. Pomáha liečiť chronické zápaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky