pondělí 23. března 2020

Teplomer rtutovy

Kde sehnat rtuťový teploměr už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Inzerát je stále platný i přes starší datum.


Nabízím zaručeně nové, nepoužité, nefalšované rtuťové teploměry. Hlavní město Praha, cena 166Kč, od terezalia na Sbazar.

Popis: Teploměr klasický skleněný rtuťový. Od června není možné sehnat v lékárnách klasický rtuťový teploměr. Většinou je princip teploměru založen na tepelné roztažnosti jednotlivých látek, kdy je.


Klasické provedení je rtuťový teploměr s rozsahem cca až °C a. Kapalinový teploměr je běžný typ teploměru, který měří teplotu rozpínáním kapalin. Rtuťový teploměr používaný v laboratoři měří v rozmezí teplot od −° C do. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Zakazuje uvádět tyto teploměry na trh, tedy prodávat ty nově vyrobené či dovezené. Zákaz se netýká prodeje použitých rtuťových teploměrů . Nedávno jsem tu psala, co mi řekli v lékárně - digitální teploměry stojí za. Před časem tady byla diskuse ohledně rtuťových teploměrů, že se dají přes net sehnat. Bohužel jsem si z té diskuze neuložila stránky prodejce. Malý pacient v Kolíně při měření teploty překousl klasický rtuťový teploměr. Při měření odešel, a když se vrátil, zjistil, že chlapeček mezitím teploměr překousl.


Dobrý den, asi před měsícem jsem rozbila doma rtuťový teploměr, v místnosti bylo i roční dítě. Místnost jsme vyčistili a vyvětrali, rtuť odevzdali. Přátelé, koupím (i několik) rtuťových lékařských teploměrů takových těch do podpaždí 8-) Obrázek nebo budu vděčen za nějaký tip, kde se prodávají ;) Případně. Klasický rtuťový teploměr se už z legislativních důvodů prodávat nesmí.


Nahradil ho rychlejší a bezpečnější digitální typ. Výběr přizpůsobte tomu, komu bude. Analogové teploměry dělíme na: bimetalové a rtuťové teploměry. Nejoblíbenější je venkovní.

Chtel jsem se zeptat, jestli je presnejsi bezny teplomer rtutovy lekarsky, nebo akvaristicky oproti digitalnim pristrojum, co sa daji poridit do 500kc. C člověk nemá moc síly sklepávat teploměr. Obyvatelé se nás proto často ptají. Evropské unie zakázán prodej rtuťových teploměrů.


Prodám lékařské rtuťové teploměry značky Medicare. RTUŤOVÝ TEPLOMĚR JE DÁVNO TABU. Víte, že existuje skvělý pomocník při měření teploty? Inovační technologie infračerveným zářením umožňuje rychlé a. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma rozbitý rtuťový teploměr. Byl v obalu takže jsem myslela že z něho rtuť neunikla takže jsem ho vyhodila.


Teploměr NC3slouží k bezkontaktnímu měření teploty lidského těla a okolního prostředí. Výsledky měření budete mít k dispozici během vteřiny. Několikrát do roka se objeví zprávy o kuriózních předmětech, které se léta ukrývaly v lidském těle.


Dospěli jsme tak daleko, že když jsme chtěli měřit teplotu vody na koupání dítěte, tak jsme použili raději klasický rtuťový teploměr – ten starý. I když tomu i na e-shopech říkají rtuťový teploměr, už jen ze zvyku. Kalibrační teploměr rtuťový, přímý, s rozsahem - 40°C, přesnost 1°C půměr 8mm, délka 160mm Stupnice ve stupních Celsia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky