čtvrtek 19. března 2020

Ventily k radiátorům

Termostatické hlavice a ventily. Zajistěte v domácnosti optimální teplotu a snižte náklady na vytápění na minimum. Jeho základní funkcí je uzavřít přívod tepla do radiátoru ve chvíli, kdy je v dané. Původně: Kč Ušetříte: Kč (– ). Radiátorový ventil jednoregulační - Př. Před zimou jsem kontroloval radiátory a zarazilo mě, že jsou tyčinky termostatických ventilů úplně zaražené uvnitř.


Příslušenství k radiátorům - radiátorové ventily, radiátorové kohouty, termostatické ventily, termostatické hlavice. Princip termostatického ventilu je velice jednoduchý, účinný a přispívá ke snížení nákladů na vytápění. BRASS V4- mosazný rohový ventil a šroubení v retro stylu.


Lze použít pro připojení radiátoru k měděnému, plastovému i ocelovému potrubí. NEW-SMART V7- rohový ventil a šroubení s chromovaným povrchem. Ventil vhodný pro radiátory s kombinovaným vytápěním.


Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů. RADIÁTOR DO PANELÁKU Heizkörper im Flur stand. H - ventil rohový MF s redukcí, Eurokonus. Sada CUBE je určena pro napojení koupelnových radiátorů s vývodem na rozteč radiátorů. Tato designová sada se skládá z regulační hlavice a uzavíratelného. Sada LINE je určena pro napojení koupelnových radiátorů s vývodem na rozteč radiátoru. Možná jste také zaznamenali, že kohouty na radiátorech už nejsou jako bývaly.


Jsou chytřejší a šikovnější a když se dobře používají, pak. Co jsou termostatické radiátorové ventily a jakým způsobem pracují? Jaké jsou podmínky pro bezvadnou funkci termostatických radiátorových. Bez nich byste jen těžko ovládali a regulovali to, jak chcete, aby radiátor hřál. Na radiátoru ale můžete mít osazený ventil, na který hlavici nejde našroubovat. V tom případě je třeba koupit redukci. Součástí teplovodního topného systému je. Od kotle máte řadu radiátorů a ten poslední v řadě už Vám nehřeje.


Nejjednodušším a nejlevnějším automatickým regulačním prvkem v topné soustavě s teplovodními radiátory jsou ventily ovládané. Pryč jsou doby, kdy byl ventil na radiátoru striktně funkční záležitostí. Nyní jsou v nabídce i ventily stylové a retro, které však mají veškeré kvality.

Ventily k radiátorům
Ventily k radiátorům

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky